Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πρώτη συνέντευξη του νέου προπονητή του ΘΡΥΛΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά και σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σας παρουσιάζω την πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού για τις σαιζόν 2008-28. Η συνέντευξη θα δημοσιευθεί στην Equip, στη Gazetta και στον Πρωταθλητή το Σεπτέμβρη του 2008 αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση.

Για λόγους που σχετίζονται με τη δημοσιογραφική δεοντολογία το όνομα του δημοσιογράφου και το πραγματικό όνομα του προπονηταρά δεν αναγράφονται. Για διευκόλυνση, ο δημοσιογράφος θα αναφέρεται ως «Tσάτσος του Βαρδινογιάννη» και ο γκουρού της μπάλας ως «Legends’s Real Coach».

ΣΣ. Η συνέντευξη δόθηκε στα γαλλικά, στα αγγλικά και στα γερμανικά. Επειδή οι αναγνώστες πιθανόν να γνωρίζουν μόνο αρβανίτικα, την παρουσιάζουμε μεταφρασμένη στα ελληνικά.

Η ΓΝΩΣΗ -ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ- ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ (F.–ootball-Bacon)

TτΒ: Καλησπέρα σας κύριε LRC, καλώς ήλθατε στο Παρίσι και συγχαρητήρια για την πρόσληψή σας...

LRC: Bonsoir Monsieur TτΒ and merci beaucoup. Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σάββα Θεοδωρίδη που με εμπιστεύθηκε και μίλησε στον President με κολακευτικά λόγια για μένα. Επίσης, στον κ. ΠΡΟΕΔΡΟ θα ήθελα να ευχηθώ καλή ανάρρωση και γρήγορα να είναι κοντά μας.

ΤτΒ: Μιλήστε μας λίγο για την απόφασή σας. Γιατί επιλέξατε να αναλάβετε τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε ότι είχατε προτάσεις από τη Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

LRC: Aσφαλώς και είχα προτάσεις. Μην ξεχνάτε ότι σήμερα μίλησα με τον Φεργκιουσον και του εξήγησα πως να παίξει με την τσελσιούλα για να πάρει το τρόπαιο. Το αποτέλεσμα θα με δικαιώσει, αν ακολουθήσει το σύστημά μου κατά γράμμα.

Ο Λαπόρτα με παρακάλαγε πριν διώξει τον Ολλανδό αλλά του ξεκαθάρισα ότι αν δεν φύγει ο καρκίνος της Nike από τη φανέλα δεν πατάω το πόδι μου. Επίσης είμαι κατά του marketing με τη Unicef. «Ποια Unicef τώρα, σε παρακαλώ πάρα πολύ», του είπα επακριβώς. Μπορεί να τα επιβεβαιώσει. Βάζεις τη Νike που ψοφάει τα παιδιά στο Μπαγκλαντές για να σου φτιάξουν τις μπάλες και μου πετάς και τη Unicef μετά για να τα σώσει. Τι Mes que un club και μλκιες. Αυτά είναι για τους γιαπωνέζους με τις φωτογραφικές. Έχεις δει ποτέ γιαπωνέζο στο Καραϊσκάκη;

Γενικά, επιτρέψτε μου μια μικρή παρένθεση, είμαι κατά της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και λοιπών φιλανθρωπικών σωματείων όπως το αεκ και η unisef. H πραγματική προσφορά προκύπτει σήμερα από τα κινήματα και τους ομίλους προβληματισμού. Θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες, προς απόδειξη των παραπάνω, ότι ίδρυσα πρόσφατα έναν τέτοιο σύλλογο με την επωνυμία «Save Proistamenos from becoming a Manager, Save KS from becoming Proistamenos» ή απλώς SPFBAM-SKSFBP. Στο άμεσο μέλλον θα σας ενημερώσω για τις δραστηριότητες που οργανώνω γύρω από το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

Για να επιστρέψω στα δικά μας, η επιλογή του Ολυμπιακού είναι αυτονόητη εφόσον μιλάμε για τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου σε λαό και τίτλους. Η ΜUF(a)C και η Βarca (Αγ. Δημήτριος) μαζί έχουν λιγότερους τίτλους από το ΘΡΥΛΟ μας (φυσικά για λαό δεν το συζητάω, τους ξεμπρόστιασε και ο Κιν με τις γαρίδες). Εξαιτίας μιας ιστορικής αδικίας, ο Θρύλος δεν έχει ακόμα κατακτήσει το Ch.L. Ο Σάββας, «ο αχόρταγος ηγέτης», μου ζήτησε εκ μέρους του ΠΡΟΕΔΡΟΥ, 3 συνεχόμενα Ch.L και φυσικά θα τα κατακτήσω. Άλλωστε είμαι οπαδός του Ολυμπιακού από τα γεννοφάσκια μου.

TτΒ: Ας έρθουμε και σε αυτό. Πρόσφατα οι NYT σας κατηγόρησαν ότι υπήρξατε οπαδός του ακατονόμαστου. Δημοσίευσε μάλιστα και μια φωτογραφία σας από το Wembley, στο Αrsenal-PFC 2-1, με το γκόλ του Μάουρο και τη ροχάλα μετά.

LRC: Οι NYΤ, για να τα λέμε όπως έχουν, είναι γνωστό αντιολυμπιακό έντυπο. Προσωπικά δέχομαι επιθέσεις από τα συγκεκριμένα κέντρα τουλάχιστον 15 χρόνια. Aυτό σχετίζεται με παλιότερο σχόλιό μου για τον Πελέ που ως γνωστόν υπήρξε μέγας άμπαλος και κατάντησε να παίζει στη ΝΥ Cosmos όταν έφυγε από το καταφύγιο της Βραζιλίας. Είχα επισημάνει τότε σε άρθρο μου, το στίχο από τον ύμνο του Θρύλου («...and still you are remembered by Santos and Pele…» και τους είχε τσούξει. Αυτά είναι πληρωμένα δημοσιεύματα από τη MasterCard, για να κάνουμε και ένα πολιτικό σχόλιο. Η MasterCard ακόμα να χωνέψει ότι τους πέταξε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ από τη φανέλα και έχασαν το μισό brand awareness globally. Ο ΘΡΥΛΟΣ όμως και ο προπονητής του δεν αγοράζονται. Ενοικιάζονται ναι, πώληση ποτέ, γιατί ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ, δηλ. σε εμένα και εσένα. Είσαι γαύρος έτσι;

Όσο για εκείνη την επαίσχυντη φωτογραφία (προφανώς μοντάζ του χειρίστου είδους) ενημερώνω το κοινό σας ότι ήμουν επίσημος προσκεκλημένος της Arsenal, με την οποία ήμασταν τότε σε συζητήσεις για να αναλάβω στη θέση του άμπαλου του συμπατριώτη σας. Για την ιστορία, δεν τα βρήκαμε στο σύστημα και ευτυχώς εκ των υστέρων δικαιώθηκα, μέχρι και η Barcelona τους κέρδισε.

Last but not least, στο facebook υπάρχει φωτογραφία μου με τη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ σε προσχολική ηλικία. Και όπως λέτε και εσείς οι κουτόφραγκοι «Κόμμα αλλάζεις, ομάδα ποτέ»

TτΒ: Ας έρθουμε στα αμιγώς ποδοσφαιρικά. Ποια είναι η φιλοσοφία σας;

LRC: Ιατρικό Επιτελείο, Παιχταράδες, Ψυχολογία, ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΤτΒ: Μπορείτε να γίνετε λίγο πιο σαφής;

Ιατρική: Σήμερα η μπάλα παίζεται στο εργαστήριο (βλπ. Μίλαν). Τρέχεις κερδάς, δεν τρέχεις, τα μαζεύεις. Απλά πραγματάκια είναι. Οι μαύροι (οι) ποδοσφαιριστές πεθαίνουν από ντόπα ενώ παλιά πέθαιναν από ασιτία. Το ιατρικό επιτελείου του ΘΡΥΛΟΥ θα στηθεί από την αρχή με δική μου ευθύνη και καθοδήγηση καθώς, όπως ξέρετε, είμαι ένας από τους καλύτερους γιατρούς του ποδοσφαίρου (και γενικά) στον κόσμο. Φυσικά εμείς δεν θα παίρνουμε αναβολικά, εκεί έρχεται και δένει η ψυχολογία.

Παιχταράδες: Έχω ζητήσει την παρακάτω 11αδα μεταγραφών/ανανεώσεων/παραμονών από τον ΠΡΟΕΔΡΟ και είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει την επιθυμία μας.

Μπουφον, Πάντος, Λαμ, Γκάραχερ, Φερντιναντ, Ρικέλμε, Μακελελέ, Γκαλετι, Καστίγιο, Κοβάσεβιτς, Νούνιες

Κρατάω επίσης Ιέρο, Λύκο και όλους τους μικρούς από τις ακαδημίες εκτός από το Μενδρινό που αν είναι ταλέντο εγώ είμαι προπονητής στην Προσοτσάνη.

Βοηθό προπονητή θα πάρω το Μουρίνιο, ξέρει μπαλίτσα αλλά είναι λίγο πρήχτης και κομπλεξικός. Για αυτό θα είναι μια ζωή βοηθός μου. Αλλιώς, θα πάρω το φιλαράκι μου το λογιστή να μου κάνει και τη φορολογική δήλωση με την ευκαιρία.

Ψυχολογία: To A και το Ω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η Liverpool με τους άμπαλους πάει κάθε χρόνο και κάνει πορεία στην Ευρώπη γιατί τους έχει ψαρώσει με τα «This is Anfield» και τις μπούρδες. Πάντα έλεγα σαν απάντηση «And this is our dick, come and lick it gays». Οι Άγγλοι βέβαια ξέρουν την απάτη και για αυτό κάθε χρόνο έρχεται 4η και καταϊδρωμένη και πάει και κάνει διπλό η Φούλαμ και Μπρίστολ και γελάνε οι καραμέλες στις μπυραρίες. (Τα έχω πει στο Μπενίτεζ, τον ξέρω από τη σχολή, αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί στα διαγωνίσματα αντέγραφε τα συστήματα από μένα). Αν ψαρώνεις στο ανφιλντ στο γήπεδο “Γεώργιος” πρέπει να παθαίνεις ότι και οι σκλάβοι του Φαραώ. Δέος, τρέμουλο, λιποθυμία, τσιρλί. Σωστά σκεπτόμενος ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ άφησε το γήπεδο με κακοτεχνίες (και οι πυραμίδες έχουν, σκόπιμα) για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Θα εφαρμόσω υποχρεωτική συμμετοχή στο μνημόσυνο για την 7 σε όλους και δηλώσεις στα ελληνικά από τους ξένους. Επαναφέρω την εκπομπή στο μάτζικ και κάθε μέρα θα δίνει guest σταρ συνέντευξη στον Άκη ο καλύτερος στην προπόνηση. Ο Τσουκαλάς αποκλείεται άπαξ από τους αγωνιστικούς γιατί μας ξεφτίλισε στο Χολαργό. Ο Άκης είναι και γνώστης είναι και αληθινός και κατά 99,9% στη Λαυρίου πήγε καλά. Για να μη μιλήσω για το βόλεϊ και την Ασέα.

Anyways, στην ψυχολογία θα δοθεί ειδικό βάρος με προβολές βίντεο, ημερίδες με τις μεγαλύτερες νίκες, όλες οι 4αρες στο βαζέλα θα παίζουν στα αποδυτήρια και θα καταλάβουν όλοι τη διαφορά ΑΕΚ με αεκ. Είμαι απόλυτα βέβαιος για την επιτυχία σε αυτό τον τομέα , άλλωστε λόγω της εμπειρίας στις πωλήσεις γνωρίζω καλά την ψυχολογία του πελάτη συνεπώς και κάθε εσωτερικού (actual) ή εξωτερικού (potential) customer.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δεν χρειάζονται σχόλια για τον ΠΡΟΕΔΡΟ, του αξίζει το ελεγειακό κείμενο που έχει δημοσιευθεί προσφάτως.

TτΒ: Ομολογουμένως είστε χειμαρρώδης κύριε LRC. Ωστόσο, προκύπτουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τις δηλώσεις σας. Θα διώξετε τον Τζόρτζεβιτς, τη σημαία του Ολυμπιακού; Μήπως θα έρθετε σε σύγκρουση με τους οργανωμένους;

LRC: Αγαπητέ κ.ΤτΒ, επιβεβαιώνετε τον τίτλο σας και την ασχετοσύνη σας. Ασφαλώς και θα διώξω τον άμπαλο το Σέρβο. Έχω εισηγηθεί τη διακοπή συμβολαίου στον ΠΡΟΕΔΡΟ και έχει συμφωνήσει. Νομίζω ότι τελευταία έχει αρχίσει να ρίχνει λίγη σκιά στη λάμψη του ΠΡΟΕΔΡΟΥ μας. Άλλωστε η απομάκρυνση του Ίβιτς, μετά από εντολή μου, δεν άνοιξε τυχαία το δρόμο. Για την ιστορία, εδώ και πολλά χρόνια έχω τοποθετηθεί για αυτήν την απάτη της Σπάρτα Σουμπότικα (τα βλέπεις ήδη) και του Πανηλειακού. Το 1996 με είχε ρωτήσει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (δούλευα για τη Μάντσεστερ, τα αποτελέσματα φάνηκαν) και του είχα πει να πάρει τον Αρμύλαγο. Ακόμα το θυμάται και όποτε βρισκόμαστε μετανιώνει γιατί θα είχαμε πάρει 5 Ch.L και Super Cup από παλιά. Δυστυχώς, ο πρόεδρος υπέκυψε στις πιέσεις του ΠΑΣΟΚ για καλές σχέσεις με τη γείτονα (πούλησε όμως κάτι όπλα ευτυχώς) και φυσικά στην εμμονή του να τη σπάει στο πραγματικό αφεντικό σου (ΤτΒ). Έτσι καταντήσαμε τόσα χρόνια με το Γιανακόπουλο το βάζελο και τον απατεώνα το Σέρβο που έκανε «καριέρα» με το Παπουτσέλειο πέναλτι και το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Ας είναι καλά ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ που καθάριζε 12 χρόνια και έγινε γνωστή και η μεγαλύτερη σερβική απάτη μετά το Μπάγεβιτς και το Zastava. Θα ήθελα να θυμίσω για τον συγκεκριμένο κύριο ότι είναι ο ποδοσφαιριστής του ΘΡΥΛΟΥ με τις περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες Ch.L και με τα γνωστά οικτρά αποτελέσματα μέχρι τώρα. Επίσης, να θυμίσω στους αναγνώστες σας το απίστευτο γέλιο που προσέφερε η συμμετοχή του στο μουντιάλ της Γερμανίας το 2006 και τις ατέλειωτες-ανύπαρκτες προτάσεις που είχε για μεταγραφές από το εξωτερικό. Θα του κόψουμε το συμβόλαιο και θα τον στείλουμε στον ΑΠΟΕΛ να κάνει παρέα με το φιλαράκι του τον Γιοβάνοβιτς. Για τους τελευταίους άπιστους, που μπορεί να χρησιμοποιήσουν σαν επιχείρημα το 6-2 με τη Λεβερκούζεν, απλώς τους επισημαίνω ότι η απόδοση σε εκείνο το ματς δεν αξίζει σχολιασμό, εφόσον μιλάμε για ένα «κλασικό ματς 6-2», για αυτούς που ξέρουν το αντικείμενο. Δεν έχω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο για τον ποδοσφαιριστή που έχει 1 μόλις πρωτάθλημα παραπάνω από τον Ανατολάκη.

Για τους οργανωμένους δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Με τους περισσότερους γνωρίζομαι προσωπικά από το Πανεπιστήμιο και τα μεταπτυχιακά και μπορώ να τους εξηγήσω τη νέα στρατηγική.

TτΒ: Μέχρι σήμερα ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα σας;

LRC: Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιες στιγμές σε μια τόσο γεμάτη από τρόπαια και διακρίσεις πορεία.

Η πρόβλεψη για την κατάκτηση του Ch.L από τη Liverpool τη στιγμή που έχανε 3-0 από τη Μίλαν, με συγκινεί ιδιαίτερα. Σήμερα στο Anfield, είναι πρώτη φορά που το λέω δημοσίως, υπάρχει επιγραφή στα ελληνικά με το σχόλιό μου «20’ λεπτά θα παίξει μπάλα η Liverpool και θα ισοφαρίσει». Ρωτήστε το Benitez να σας το επιβεβαιώσει.

Επίσης, δεν μπορώ να υποτιμήσω την προτροπή μου στον ΠΡΟΕΔΡΟ και στο λαό του ΘΡΥΛΟΥ να ξηλώσει και να διαπομπεύσει το βραζιλιάνο πρώην ποδοσφαιριστή και ζήτουλα του αεκ. Η δικαίωση ήρθε, παρότι επικρίθηκα σφοδρά και μάλιστα
σε δημόσιο χώρο.

Ξεχωρίζω, επίσης, τη δήλωση «Ένα παιχταρά έχει ο ΘΡΥΛΟΣ, τον Καστίγιο», που πραγματοποιήθηκε την περίοδο που ο Νέρι πλακωνόταν με τους πάντες στην προπόνηση και μετά πήγαινε και κρυβόταν στο σορτσάκι του Ζίο. Μετά από 1-1μιση χρόνο οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έκαναν όλο το λαό του ΘΡΥΛΟΥ να τον αποθεώνει και να ζητά την παραμονή του.

Ειδική θέση πάντως στην καρδιά μου έχει η αναγνώριση και η συγχαρητήρια επιστολή που έλαβα από μέλος της σημαντικότερης σήμερα Επιτροπής των Σοφών (ΕτΣ) που σχολιάζει τις εξελίξεις γύρω από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αγαπητέ κύριε ΤτΒ, θέλω να γνωρίζει ο κόσμος ότι η αναγνώριση από το λαό του ΘΡΥΛΟΥ είναι αυτή που με γεμίζει στη ζωή και με αυτό το όραμα θα πορευτώ προς την κατάκτηση του Ch.L τα επόμενα χρόνια.

Τα τρόπαια θα σκουριάσουν, οι ποδοσφαιριστές θα γίνουν σχολιαστές, η UEFA θα χρεοκοπήσει αλλά η άδολη αγάπη του λαού του ΘΡΥΛΟΥ δεν θα σταματήσει ποτέ να αλλάζει την παγκόσμια ιστορία.

TτΒ: Κύριε LRC επιτρέψτε μου να σας κάνω ένα δύσκολο ερώτημα. Πολλοί λένε ότι δεν είστε στα αλήθεια προπονητής του Ολυμπιακού. Είστε κάτι σαν τη Σεγκολέν και το Γιωργάκη, “γουόνα μπι”, «σκιώδης», «κατά φαντασίαν» πρωθυπουργός/προπονητής. Λένε μάλιστα ότι από τη νέα σαιζόν δεν θα φαίνεστε πουθενά. Τι απαντάτε;

LRC: Ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Αν και προβοκατόρικη, μου δίνετε την ευκαιρία να απαντήσω σε μερικούς τσάτσους σαν κι εσένα.

Δε θα μιλήσω για το ρόλο του αφανούς πρωταγωνιστή. Ρασπούτιν, Μαργαρίτα Τσαντ, Μιμή, Ευα Μπράουν κλπ. απαντούν σχετικά.

Στο χώρο μας φυσικά υπάρχει το αμίμητο παράδειγμα της κατάκτησης του ΕURO 2004 από την Ελλάδα. Είναι γνωστό και έχω τοποθετηθεί δημόσια ότι αληθινός προπονητής της εθνικής στη διοργάνωση ήταν ο αξεπέραστος (και δάσκαλος) Βασίλης Δανιήλ. Αυτά έχουν καταγραφεί και φυσικά η ιστορία με δικαίωσε. Το σύστημα, η επιλογή παιχτών, η νοοτροπία, όλα είχαν την υπογραφή Β.Δ. Επειδή τυχαίνει να έχω δουλέψει σε γερμανικές εταιρίες (όχι στη Bayern, είναι χαντάκωμα για την καριέρα του προπονητή, είδατε τι έπαθε ο Οttmar) γνωρίζω από πρώτο χέρι τη γνώμη των Γερμανών για τον Οtto. “Γραφικός”. Κλασικός συγκυριακός προπονητής (για συγκυριακούς ποδοσφαιριστές βλ. Τζόρτζεβιτς παραπάνω) έκλεψε τη δόξα και την αίγλη του Δανιήλ, αναλαμβάνοντας μια ομάδα έτοιμη όχι μόνο για κατάκτηση Euro αλλά και για συμμετοχή στο Μουντιάλ και καλή εμφάνιση και εκεί. Τελικά, τα σκάτωσε με το μουντιάλ αλλά ευτυχώς τον πήρε τηλ. ο φίλος μου ο Αναστασιάδης από την Κύπρο και του εξήγησε 1-2 πραγματάκια και ξαναβγήκαμε στο Εuro 08.

Όποιος ισχυρίζεται σοβαρά ότι είμαι «δήθεν» προπονητής μάλλον ανήκει στην ομάδα αυτών που αυτοαποκαλούνται «συμπρωταθλητές» ή «ηθικοί πρωταθλητές». Τέτοια φανταστικά δημοσιεύματα μόνο ο πρώην βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και ζήτουλας μπορεί να διαρρέει. Ασφαλώς, η δήμευση της περιουσίας του απαντά εκ μέρους όλων των αγνών φιλάθλων της υφηλίου. Eπίσης, αν επιτρέπετε, μπορεί να βάλει τα 4 δαχτυλάκια του στο λοκό του, το συνονόματο του ποδοσφαιριστή που τους πέταξε 2-3 τεμάχια με την Παρί (κοουτσάριζα από το κινητό) στα πρώην φιλαδέλφεια, νυν ερείπια Γρανίτσα.

Με λίγα λόγια, απλά και σταράτα. Είμαι ο νέος προπονητής του ΘΡΥΛΟΥ και οι δηλώσεις μου θα δημοσιευθούν όχι μόνο στην κωλοφυλλάδα σου και στα λοιπά έντυπα αλλά από σήμερα κιόλας στο internet που έχει μεγαλύτερη ισχύ από το ανύπαρκτο τιράζ σου. Το δε blog που θα τις δημοσιεύσει (araout.blogspot.com) περιέχει τόση γνώση ποδοσφαίρου από τα think tanks του χώρου που ανάγκασε κοτζάμ ΕτΣ να ασχοληθεί μαζί του.

TτΒ: Κύριε LRC σας ευχαριστώ θερμά.

LRC:
Μπόχα βρώμα του ΠΑΟ η ιστορία,
μέσα στη στιαπού κι η θύρα 13.

Κούπα στο κέρμα της χούντας τα παιδιά,
γουέμπλει σας πήγανε με τανκ και με πουστιά.

Δέδες, Ζλατάνος, Δούρος και Βουράκης,
Βασσάρας, Ορφανός, μπάτσοι Βουλγαράκης.

Ρότσα, πιστόλια, παράρτημα στην Κρήτη,
λεφτά μες στα λουλούδια, Βαρδινογιάννη αλήτη.

It was really my pleasure Mr. TτΒ.
Bonuit.
Mit freundlichen Grüßen

LRC

2 σχόλια:

Proistamenos είπε...

Τι να πω;
Αποσβολωμένος, εκστασιασμένος, μικρός αλλά κυρίως υπερήφανος αισθάνομαι μετά από τη μελέτη αυτής της συνέντευξης. Υπερήφανος γιατί όπως θα κάνει ρικόλ η ΕτΣ, στήριξα από την αρχή LRC να αναλάβει. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα διαψευστούν οι ελπίδες μας και ότι θα τον δούμε να κάθεται στον θρόνο του. Δεδομένου ότι τον φαντάζομαι ήδη να σηκώνει με το αριστερό το τρόπαιο όπως έκανε σήμερα και ο Γκιγκς και ο Σερ Αλέκος μετά από υποδείξεις του, η μόνη απορία που μου έχει μείνει είναι αν σφυράει με δυο χέρια ή με τα δυο δάχτυλα του ενός.
Μικρός, βγαίνοντας από το Αθήναιον και το Αμίκο αισθανόμουνα σαν τον ήρωα της ταινίας που μόλις είχε τελείωσει: Τζέημς στο ε βιου του α κιλ, Ιντιάνα στο κυνήγι κ.ο.κ. Σήμερα δεν χρειάζεται πια να ψάχνω για ρόλους. Απλά αναγκάστηκα να αλλάξω το ψευδώνυμο μόνο και μόνο επειδή ο LRC αναφέρθηκε σε αυτό.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Η μόνη έκπληξη που μπορώ να περιμένω στη ζωή μου είναι να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου. Ή να δω τον Big Sapphire να μπαίνει σε αυτή την κουβέντα. Ή τον Μπαγιεβιτς να σηκώνει ευρωπαϊκό.
Μετά τιμής,
Proistamenos iw, Yfistamenos il

Ανώνυμος είπε...

Δοξάστε τον! Τέτοια ορμή ούτε ο νιαγάρας στα καλά του. Πριν πάθει χιαστή...