Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Euro 2008

Όπως επεσήμανε ο "πραγματικός προπονητής του Θρύλου" TL είναι πράγματι καιρός να μπαίνουμε σε ρυθμούς Euro. Οι μπύρες ήδη παγώνουν και ο σημαντικότερος προάγγελος του Euro είναι ήδη σε εξέλιξη, καθώς αυτή τη στιγμή ξεκινάει η ψηφοφορία για τους ημιτελικούς της Γιουροβίζιον.
Ο χώρος της μπάλας έχει ως γνωστόν στενές σχέσεις με το χώρο του τραγουδιού, και δη του έντεχνου. Εξάλλου εκπρόσωποι των 2 χώρων συναντώνται συχνά για να ανταλλάξουν απόψεις (Ο Τράιαν με τη Γωγώ, ο Αμανατίδης με τη Μάρω Λύτρα κλπ κλπ). Έτσι δεν προκαλεί καθόλου εντύπωση το γεγονός ότι όποτε κερδίζουμε τη Γιουροβίζιον παίρνουμε και το Ευρωπαϊκό (οι Ιρλανδοί θα έκαναν τα πάντα για να μπορούν να πουν το ίδιο).
Άραγε θα επαναλάβουμε το θαύμα του 2004? Όπως είδα κατεβαίνουμε να πάρουμε πάλι τη Γιουρβίζιον με την τακτική στήθος-μπούτι και το Γιούρο με 4-3-3 και προβλέπω τις αδελφές Μαγγίρα να στριγγλίζουν "12άρι και φύγαμε για τελικό" και "οι Ανδοριανοί είναι πεσμένοι κάτω, θα φέρουν κλαρκ να τους σηκώσουν". Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, ας ενώσουμε όλοι τις φωνές μας για να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Καραγκουνάκι (που με το που άνοιξε ο καιρός, άρχισε ήδη τις βουτιές) και το Καλομοιράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: