Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Εισαγωγή

Το παρόν μπλογκ είναι 100% υποκειμενικό και στηρίζεται σε ιστορική έρευνα, προσωπικές δοξασίες, εικασίες, φήμες, ψίθυρους και θερμή υποστήριξη από ειδήμονες του αντικειμένου της μπάλας.
Το όνομα αποτίει φόρο τιμής στους ένδοξους προγόνους μας που ακούγοντας τους βερβάρους να φωνάζουν "our out!" προσέθεσαν άλλη μια λέξη στην υπέροχη ελληνική γλώσσα, το αράουτ (σάφώς καλύτερη από το απλό "πλάγιο"...).
Τα πρώτα κείμενα έχουν διανεμηθεί σε και εγκριθεί από Επιτροπή Σοφών (το γνωστό mialing list) και είναι παλιότερα. Ελπίζουμε το περιεχόμενο να εμπλουτιστεί εν καιρώ.

5 σχόλια:

Legend's Real Coach είπε...

Ως μέλος της Επιτροπής των Σοφών με πολλές βραβεύσεις και πρόσφατο "Recognition Award" από άλλο επίτημο μέλος, χαιρετίζω αυτή την προσπάθεια που περνάει πλέον την ομάδα των αργόσχολων στη νέα εποχή.
Αντε να δούμε τι θα βγει και με τούτο το μαραφέτι που ανάθεμα αν γνωρίζω πως λειτουργεί.

Proistamenos είπε...

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσω την παραδοχή με την οποία ξεκινάς το ποστ σου, οτι είσαι δηλαδή μέλος της ΕτΣ, απλά να θέσω ένα αυθόρμητο ερώτημα: υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ μέλους ΕτΣ και Κόουτς;
Να θέσω και άλλο ένα στον Δημιουργό, απευθύνοντας του παράλληλα συντροφικό χαιρετισμό: αν είσαι μέλος της mailing λίστας είσαι και αυτόματα μέλος της ΕτΣ;

Ούτε εγώ ξέρω ιδιαίτερα από τέτοια μαραφέτια, καλή ευκαιρία να μάθουμε όλοι μας. Άντε με το καλό.

tkats είπε...

Ενθουσιασμός στα απανταχού μέλη της πρώην mailing list. Νέος αέρας φύσηξε (ούτε ο Βγενόπουλος δεν έκανε τόσα μποφόρ).
Θα έχει πλέον και το απλό (μη προνομιούχο μέχρι τώρα) κοινό την ευκαιρία για μερικά τσάμπα μαθηματάκια μπαλίτσας από το μεγάλο νέο κοουτς του Θρύλου!! Μεγάλες στιγμές. Φοβάμαι μόνο ότι θα πρέπει να περιορίσει το μεσημεριανό ύπνο για να προλαβαίνει να γράψει (σκέψη για συρρικνωση της δουλειας όυτε γα αστείο...δεν παίρνει άλλο)

Lefteris είπε...

Εννοείται πως όσοι είναι στο mailing list ανήκουν στη Επιτροπή Σοφών η οποία ελέγχει το περιεχόμενο (μπαλικώς μιλώντας) και κάνει υποδείξεις. Εγώ έτσι κι αλλιώς από μπάλα μυρωδιάς είμαι. Κανονικά θα έπρεπε να γράφω για καμιά Αμερική, κανένα ΝΒΑ, κανένα IFRS - αυτά που ξέρω και καταλαβαίνω δηλαδή.
Ασυμβίβαστα δεν υπάρχουν. Ελλάδα είμαστε και είσαι ότι (και όσα) δηλώσεις.

Imimatheia είπε...

Αγαπητοί σύσοφοι, με καθυστέρηση αλλά με αισθήματα χαράς και ολοκλήρωσης επιβραβεύω τον Λέκα Μαϊμού (στο εξής Λυσίας), για την παρασκευή του παρόντος ιστολογίου. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η γνώση της νέας τεχνολογίας είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για την εξέλιξη ενός νέου, τη σημερινή εποχή, την χαρακτηριζόμενη και ως "κοινωνία της πληροφορίας". Ο σύσοφος Λυσίας λοιπόν, εμπράκτως απέδειξε ότι εις τας νέας ταύτας τεχνολογίας γαμεί και δέρνει. Εύγε.