Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Θα πάει μακριά η βαλίτσα...;

Σύμφωνα με φρέσκες και αποκλειστικότατες πληροφορίες του Αράουτ, ΑΝΩΤΑΤΟ στέλεχος του Ολυμπιακού ταξίδεψε σήμερα με τον πραγματικό προπονητή του Θρύλου με κατεύθυνση τη Β. Ελλάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές εκτιμήσεις και εικασίες μας, ο πιθανότερος λόγος αυτού του 7σφράγιστου μυστικού ταξιδιού είναι για μεταγραφή παικταρά τον οποίο πρότεινε ο LRC και τον οποίο ενέκρινε ο Πρόεδρος δίνοντας προσωπικά στον Σάββα τη «βαλίτσα» η οποία θα ξεκινήσει φέτος το ντόμινο μεταγραφών στην Ευρώπη (Ρονάλντο στη Ρεάλ, Λάμπαρντ στην Ιντερ, Βενετίδης στην ΑΕΚ κλπ). Επειδή ως γνωστόν στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν άλλοι παικταράδες μετά τη μετακίνηση του Αβραάμ, η κίνηση θεωρείται μάλλον παραπλανητική με τους 2 ανθρώπους του Προέδρου να μετακινούνται στον πραγματικό προορισμό με άλλη πτήση ή άλλο μέσο.
Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις της διοίκησης του ΠΑΟ (ΤΚ), ο παικταράς θα είναι από τη Ρωσία και η έλευσή του θα προκαλέσει μεγαλύτερο σοκ και δέος από την αντίστοιχη του Προτάσωφ. Αυτή τη στιγμή, μόνο το όνομα του Αρσάβιν μας έρχεται στο μυαλό αν και ομολογουμένως ίσως να χρειάζεται να περάσει 1-2 χρόνια στον Λεβαδειακό δανεικός.
Όποιος και να είναι πάντως, θα πρέπει να περάσει από προσωπική συνέντευξη με τον LRC, ψυχομετρικά τεστ και τεστ ικανοτήτων (τσαλιμάκια, τακουνάκια, τρίπλες στον γνωστό αναγνώστη ΕΖ – τον οποίο ούτε ο Κοστίνιο δεν κατάφερε να τριπλάρει). Εάν περάσει τα τεστς, θα του αποδοθεί το «φιλί του Σάββα» («σε πιστεύω παικταρά μου, έλα στο Θρύλο που σε περιμένουμε») για να επικυρωθεί η μεταγραφή.
Πάντος, άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι 2 εκπρόσωποι του Θρύλου είχαν ως προορισμό τη Θεσσαλονίκη όπου πήγαν να συγχαρούν από κοντά το Θοδωρή Ζαγοράκη που φόρτωσε το παλτό το Χριστοδουλόπουλο στην Πανάθα και έβγαλε και λεφτά από πάνω. Το ταξίδι θα συνεχιστεί στην Κροατία με ανάλογες εκδηλώσεις με εκπροσώπους της Χάιντουκ που πούλησαν το Ρουκάβινα ως νέο Σούκερ και θα ολοκληρωθεί στο Λονδίνο όπου ο Αρσέν Βενγκέρ θα τιμηθεί από τον LRC με πλακέτα και 2 δωρεάν σεμινάρια προπονητικής για το κόλπο με τον Τζιλμπέρτο Σίλβα.

Παιρνόντας τώρα σε άλλες αποκλειστικές ειδήσεις, ο θρυλικός Κοστίνιο εθεάθη σε ταβέρνα της Νάουσας με παλιό του συμπαίκτη (you can call me Stelios) να ζωντανεύουν αναμνήσεις από την κοινή τους θητεία στο Θρύλο. Μείνετε συντονισμένοι...

Τέλος, έκλεισε η συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Τζιλμπέρτο Σίλβα και ο βραζιλιάνος θα είναι παίκτης της Ένωσης από το 2011 και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: