Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Costinho - Ανακοίνωση από Αράουτ.

Αγαπητοί συναγωνιστές του αράουτ,

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η επισκεψημότητα του blog έχει εκτιναχθεί, καθώς μας διαβάζουν σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις και στην Αμερική. Από διάφορα mails που έχω λάβει ανά τον κόσμο δύο είναι τα κυριότερα αιτήματα των φίλων του ιστολογίου.

1. Γιατί δεν αναρτήθηκε ποτέ το τέταρτο επεισόδιο του Κοστίνιο

2. Γιατί δεν αναρτήθηκαν τα πρακτικά της ΕΤΣ σε σχέση με την καρατόμηση του LRC.

Ξεκινώντας από το πρώτο, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλων των συντακτών του αράουτ, καθώς το τέταρτο και πολυαναμενόμενο μέρος του Κοστίνιο - Τhe Arsenal Years ενώ ήταν έτοιμο για το τιράζ κόπηκε κατόπιν παρεμβάσεων που εδέχθημεν και απειλών που εκτοξεύθηκαν εναντίον μας από γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, κατόπιν υποδείξεως πελάτη του - πολυεθνικής εταιρείας αθλητικών ειδών.
Το αράουτ, σε συνεννόηση με την θεία του Τοροσίδη που έχει εμπειρία από ασφαλιστικά μέτρα, αποφάσισε με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της ολομέλειας της πρωταβάθμιας επιτροπής επίλυσης διαφορών του ιστολογίου, απαρτιζόμενη από τα μέλη της ΕΤΣ συν την θεία του Τόρο σαν μη εκτελεστικό μέλος, να μην προχωρήσει στη δημοσίευση του εν λόγω πονήματος, καθώς θα ετίθετο σε κίνδυνο η βιωσιμότα του ιστολογίου.
Καθόλην την διάρκεια της περιόδου που μεσολάβησε από τότε έως σήμερα, το νομικό τμήμα του αράουτ, σε συνεργασία με το τμήμα μάρκετινγκ και υπό την επίβλεψη του Kakia's Brother σε ότι αφορά σε Intellectual Property Rights, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία οι οποίες σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση είναι σε πολύ καλό δρόμο, και ίσως να έχουμε την δημοσίευση του πολυσυζητημένου τέταρτου μέρους πολύ πιο σύντομα από ότι αναμενόταν. Κάποιες πειρατικές κόπιες που λέγεται ότι έχουν κυκλοφορήσει καλό θα είναι να μην ληφθούν υπόψιν καθότι ουδεμία σχέση έχουν με το πραγματικό περιεχόμενο της βιογραφίας του πολυτάλαντου ελληνοβραζιλιάνου σούπερσταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Όσον αφορά στην καρατόμηση του LRC, επειδή το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και ενδεχομένως οι συνέπειες να είναι ανυπολόγιστες, το αράουτ θα παρακαλούσε τους φίλους ιστολόγους, να κάνουν λίγη υπομονή καθώς ένεκα των εορτών δόθηκε μία μίνι χάρη στον υπ'΄ατμόν σκιώδη προπονητή του μεγαλύτερου αθλητικού ομίλου του κόσμου. Η χάρη δεν πρέπει να εκληφθεί ως άφεση αμαρτιών διότι αμαρτήματα του τύπου "ΠΑΟ ΠΑΟ σ' αγαπάω" γρατζουνώντας την τραγουδισμένη από την Αλεξίου ξεκούρδιστη κιθάρα του Ρότσα, και δηλώσεις επιπέδου "Σε πιστέυω" για τον ποδοσφαιριστή Μάτζιο, και "Το άξιζες" για τον ποδοσφαιριστη (?) Τζιώλη, έχουν προκαλέσει την οργή των φιλάθλων του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου στον κόσμο, και όχι μόνο, αλλά έχουν εκνευρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό εξέχουσες προσωπικότητες της απαστράπτουσας Επιτροπής των Σοφών.

Στη διάθεση σας για ερωτήσεις.

Ημιμάθεια

2 σχόλια:

Legend's Real Coach είπε...

Θλιβερό και κατάπτυστο δημοσίευμα. Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε κανονικά, ο LRC ήταν παρών και έδωσε όλες τις απαντήσεις στο ακροατήριο. Δια βοής ανακηρύχθηκε Αιώνιος Πραγματικός Προπονητής του Θρύλου. Τα υπόλοιπα μέλη της ΕτΣ απουσίαζαν μαζί με τα επιχειρήματά τους.

Lefteris είπε...

Έχε χάρη που η ΕτΣ έλειπε για σκι στις Ελβετικές Ανδεις και ανεβλήθη η διαπόμπευση. Με την επιστροφή του Προέδρου και των υπολοίπων μελών της Επιτροπής, θα δρομολοηθούν εξελίξεις.
Ατζέντα για τη συνεδρίαση, θα δημοσιευθεί οσονούπω.