Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Ο Λεμπρον προβάρει τα ερυθρόλευκα??

Μπορεί η ποδοσφαιρική υφήλιος να είναι συγκλονισμένη από τα ντέρμπι της φάσης των 128 του Τζάμπιο αλλά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού τους έχει πάει τσίρλι πίπι με τους Αγγελόπουλους και ποιον άλλο παίκτη είναι ικανοί να φέρουν στο Θρύλο...Όχι, δεν είναι έγγυρες εικασίες του Αράουτ, αν δεν μας πιστεύετε κάντε κλικ (αριστερό) εδώ.

3 σχόλια:

ximaleo είπε...

Αφού το μπάσκετ δεν έχει αράουτ, γιατί ασχολείστε?
Χώρια που στην εδώ πλευρά του Ατλαντικού μας νομίζουν κάτι σαν το Κατάρ ή τη σύγχρονη Ρωσία (όχι πως δεν είμαστε, αλλά δεν είναι ανάγκη να το φωνάζουμε κιόλας. Το Σιγάλα προπονητή μπορούμε να πάρουμε?

Proistamenos είπε...

Το αράουτ δεν έχει ξεκινήσει τα μπάνια του λαού;

Lefteris είπε...

Αν το καλοσκεφτείς, ούτε το ποδόσφαιρο έχει (επισήμως) αράουτ.
Πάντως αν και πάντα λέμε για κάθε μλκία που κάνουμε στην Ελλάδα ότι "προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση" ή "η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου", η περίπτωση Τσίλντρες είναι από τις λίγες που τα παραπάνω ισχύουν. Αφού έφτασαν να φοβούνται και για τον Λεμπρόν (καλό παικτάκι αλλά μήπως φάει χρόνο από τον Πρίντεζη?), μάλλον εντυπωσιάστηκαν εκεί πέρα.

Όσο για τα μπάνια του λαού, οι συντελεστές του Αράουτ θα γράφουν και από τις απλώστρες στις παραλίες αν υπάρχει αβάσιμη πληροφορία, έωλο επιχείρημα, μη στοιχειοθέτημένη εικασία, οπαδική ειρωνεία ή μεγαλομανής φαντασίωση που αξίζει να δημοσιευτεί.