Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Μεταγραφές Μονομετοχικού (γιατί ένας είναι ο Πρόεδρος) Θρύλου

Κανονικές:

Γιάννης Γκαλίτσιος: αποδεικνύοντας ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά (και συνεπώς αποδεικνύοντας τον 1ο νόμο του Νεύτωνα που προβλέπει ότι τα μήλα πέφτουν) ο Γκαλίτσιος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του που έκανε καριέρα στη μεγάλη ΑΕΛ των 80ς (τότε που έκανε καριέρα και ο Ρικ Άστλεϊ). Ο Γκαλίτσιος προοριζόταν για αντικαταστάτης του Τοροσίδη, ο οποίος θα πουλιόταν με €7 εκ. Στη Νιουκάστλ, τη Μπλακμπερν και τη Γιουβέντους. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Τζόλε, ο Τόρο δεν ανταποκρίθηκε στα κελεύσματα των Ευρωπαϊκών σειρήνων (ίσως γιατί ήταν τόσο υπαρκτά όσο και οι κανονικές σειρήνες, ίσως γιατί ήταν στα αγγλικά και δεν τα κατάλαβε, ίσως γιατί φοβήθηκε καινούρια βιβλία από θείες του), αφήνοντας έτσι τον Βαλβέρδε με τον ευχάριστο πονοκέφαλο του πώς να βρει και στους δύο θέση. Ευτυχώς τελικά, βρέθηκε για τον Γκαλίτσιο μια πολύ καλή θέση στο Ρεντ καφέ απ’όπου και θα παρακολουθήσει τα ματς με την Ανόρθωση.
Αγωνίζεται ως: δεξί μπακ αλλά στα φιλικά πήγε καλύτερα ως στόπερ (περίπτωση Ραούλ Μπράβο)

Γιάννης Παπαδόπουλος: είπαμε να πάρουμε παίκτες που να ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά μήπως τα παρακάνουμε; Άλλος ένας γόνος ποδοσφαιρικής δυναστείας, ο γιος του Δανιήλ Παπαδόπουλου ξέρει την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων από τα γεννοφάσκια του. Πρόσφατα, έγκυρο έντυπο (όχι το Αράουτ) τον ανακήρυξε ως ένα από τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο, μια θέση που αναμένεται να διατηρήσει ως τα 25 οπότε και παύεις να θεωρείσαι ταλέντο στον Θρύλο.
Αγωνίζεται ως: αμυντικό χαφ σύμφωνα με φήμες ή κέντρο στο κοροΐδο

Αβραάμ Παπαδόπουλος: φύση και θέση, ο νέος Ανατολάκης (χώρια τη φυσιογνωμική ομοιότητα). Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα πιο αστεία γκολ στο Τσάμπιον Λιγκ, την ανάδειξη νέων Λουντ και Μπακαρί, μια θέση εσαεί βασικού και μια 10άδα πρωταθλήματα.
Αγωνίζεται ως; Τα είπαμε αυτά….

Ντουντού: καμία σχέση (;;) με τον Ντουμίτρου Ντουμιτρίου, ο μεγάλος βραζιλιάνος παιχταράς (ή το κατά Πράσινη δεξί κορδόνι του Ζιλμπέρτο) δεν άντεξε πλέον τα κρύα της Μόσχας και ήρθε στο Θρύλο εις άγρα ήλιου, θάλασσας, παραλίας, παραλιακής κλπ.
Αγωνίζεται ως: αμυντικό χαφ αλλά όχι ακριβώς γιατί δεν είναι ο παραδοσιακός αμυντικός χαφ αλλά λίγο πιο δημιουργικός, δεν τον λες όμως ούτε δεκάρι, είναι πιο αμυντικογενής, ούτε ακριβώς οχτάρι τον λες, είναι χαφ ρε παιδί μου, αμυντικό χαφ δηλαδή αλλά παίζει καλύτερα με άλλο ένα αμυντικό χαφ δίπλα, ξέρεις αυτά που λέμε σκυλιά, να τρέχει, να μαρκάρει, να κλοτσάει κλπ….(περιμένουμε αμορτισέρ από τον Legend`s Real Coach με θέμα Doudou`s Real Position)

Όσκαρ: αποκτήθηκε μετά από εισήγηση του Βαλβίδε ο οποίος ήθελε έναν καλό ρουφι..εμμμ έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη στη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για περίπτωση Τάκη Γκόνια: περσινό ταλέντο-φετινό παλτό. Πώς κατάφεραν να μας το πουλήσουν €2.7 εκ ευρώ; Μα είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος είναι κιμπάρης και δεν διστάζει να πλερώσει ντάγκα ντούγκα προκειμένου να κλείσουν οι μεταγραφές εγκαίρως…
Αγωνίζεται ως: επιθετικό χαφ αλλά όχι δεκάρι, παίζει και λίγο πιο δεξιά και λίγο δεύτερος επιθετικός αν χρειαστεί αλλά είναι χαφ ρε παιδί μου – απλά θέλει κι άλλο ένα χαφ δίπλα του, ξέρεις ένα αμυντικό χαφ-σκυλί. Για να καταλάβετε, τι ακριβώς εννοούμε, ο Όσκαρ λογικά θα αγωνίζεται ως αναπληρωματικός του Μενδρινού.

Ντιόγο (;;): Σήμερα που κυκλοφορούν τα μονά, η μεταγραφή του ντιόγο έχει σκαλώσει αλλά αν ολοκληρωθεί, θα πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταγραφή (σε διάρκεια) στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρέα με τον Βάσκο ντε Γκάμα να είχε μπαρκάρει, θα είχε φτάσει πια Ευρώπη. Προς το παρόν, έχουμε στην Ελλάδα τη μάνα-μάνατζερ (κατά το μάνα ρέιβερ) την οποία ο Πρόεδρος τζούνιορ ξενάγησε στο Γεώργιος: «και εκεί στις γωνίες με τα σημαιάκια, είναι τα κόρνερ. Ανάμεσα στα 2 κόρνερ είναι τα τέρματα κι από πάνω, εκεί με τα καθίσματα που κάθονται οι οπαδοί, έχουμε τις κερκίδες. Πάμε τώρα κι από την έξω μεριά να σας δείξω τα Γκούντυ’ς».

Αγωνίζεται ως: παιχταράς…

Εκ των έσω:

Ντιντιέ Ντομί: ο απέθαντος Γάλλος που κάθε μεταγραφική μαζεύει βαλίτσες, είναι πάλι εδώ εκτοπίζοντας τον Ραούλ Σανφελίξ Μπράβο από τη 18άδα (μιλάμε για φοβερό κατόρθωμα…)

Κώστας Μενδρινός: κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του σε τέτοιο βαθμό που αποκτήθηκαν μόλις 3 αυτό το καλοκαίρι, ένδειξη του πόσο υπολογίζει ο Βαλβίδε αυτό το ταλέντο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: