Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Επανάσταση που σας χρειάζεται...

Με μεγάλη μου λύπη, διαπιστώνω ότι εν τη απουσία μου εις την Αγγλετέρα, το Αράουτ έμεινε πίσω από τα γεγονότα και υποψιάζομαι ότι το γκρουπ των συντελεστών προτίμησε να το ρίξει στα τσίπουρα από το να τιμήσει την ιστορική επέτειο της 2ας Ιουνίου.
Στηλιτεύω λοιπόν τη συνολική μας επιτυχία να τιμήσουμε την 37η επέτειο από την εποποιία του Γουέμπλει με τον τρόπο που αρμόζει σε ένα κατόρθωμα αντάξιο των αρχαίων ημών προγόνων και ανάλογο σημαντικών άθλων όπως ο θρίαμβος στη Σαλαμίνα, η ήττα με σκορ πρόκρισης στις Θερμοπύλες, η ανέγερση του Παρθενώνα, η τιθάσευση του Ερυμάνθιου Κάπρου και ο καθαρισμός της κοπριάς του Αργείου (η οποία μεταπωλήθη με Ντάτσουνς ως λίπασμα).
Πρόκειται περί μιας χρυσής σελίδας στην ιστορία της χώρας την οποία έγραψε με χρυσά γράμματα η μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού: με μπροστάρη τον «στρατηγό» Μίμη Δομάζο, με «στρατηγό» τον «Ιπτάμενο Συνταγματάρχη» Φέρεντς Πούσκας και υπό τη σκέπη του, στρατιωτικού και εκλεκτού των Επαναστατών, προέδρου Μιχάλη Κίτσιου, η Πανάθα έκανε υπερήφανη την Ελλάδα Ελλήνων Χριστιανών που είχε τέτοια ομάδα και κατ’επέκταση τέτοια κυβέρνηση. Ιδιαιτέρως μετά την μεγάλη ανατροπή επί του Ερυθρού Αστέρως, ολόκληρη η Ελλάδα, (συνταγματάρχες και φαντάροι, βασανιστές και ρουφιάνοι, ιερωμένοι και απλός λαός) ξέχασε προς στιγμήν τα προβλήματα της, ξέχασε στρατώνες και σκοπιές, φάλαγγες και ξερονήσια και πανηγύρισε αυθόρμητα την μεγάλη εθνική επιτυχία που δεν θα είχε επιτευχθεί ποτέ αν η χώρα είχε κατρακυλήσει στον Καιάδα του κομμουνισμού, από τον οποίο την έσωσε η κυβέρνηση της Επαναστάσεως.
Αυτή η καταγγελία απευθύνεται κυρίως στον ΤΚ ο οποίος ετοιμάζει τις προγραμματικές του δηλώσεις για την προεδρία της Πανάθας κάνοντας σχέδια για μάρκετινγκς και λησμόνησε αυτή τη μεγάλη επέτειο αλλά οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας. Αιδώς Αργείοι!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ αμορτισερά, η προσωπική μου εμπειρία μ' έχει διδάξει να μη μιλώ αν δεν έχω, πρωτίστως, εξετάσει όλες τις πτυχές ενός συμβάντος. Θα ήθελα, το λοιπόν, να σε ενημερώσω πως, τη απουσία σου, κι επιθυμώντας να τιμήσουμε την επέτειο όπως αρμόζει, η Επιτροπή των Σοφών™, κατέθεσε ανήμερα της επετείου, κι αποδίδοντας όλες τις πρέπουσες τιμές, στεφάνι στο Μνηνείο του Άγνωστου Μπα'αθηναϊκού. (Όπως, σίγουρα, θα γνωρίζετε, οι λέξεις "γνωστός" και "ζέλας" δε μπαίνουν στην ίδια πρόταση.) Κατόπιν (ΚΑΤΟΠΙΝ, λέω), η Επιτροπή των Σοφών™ αποχώρησε με στρατιωτικό βήμα, όπου και στρατοπέδευσε σε ουζερί του Δήμου Χαλανδρίου. Η βραδιά έκλεισε πατροπαράδοτα: με τρέκλισμα επί της οδού Αγ. Παρασκευής (μεγάλη η χάρη Της.) Με εκτίμηση, για την Επιτροπή των Σοφών™, ΔΤ.

Lefteris είπε...

Που τα πουλάτε αυτά ρε λαμόγια;
Που θα μου πείτε στεφάνια και πράσινα άλογα...Δεν φταίτε εσείς, ο Γρανίτσας που γκρέμισε το γήπεδο της ΕΑΤ-ΕΣΑ φταίει.

Legend's Real Coach είπε...

Νομίζω ότι αξίζει να αναρτηθεί στο αράουτ απόσπασμα της συνέντευξης της Δέσποινας Παπαδοπούλου από την εκπομπή "ΦΑΚΕΛΟΙ". Αναζητήστε "Όλη η αλήθεια για το Wembley" στο youtube και θα δείτε ότι όχι μόνο αγοράστηκε το παιχνίδι (αυτό το ξέρουν και οι πέτρες στη Μακρόνησο) αλλά και ότι το Δεσποινάκι δηλώνει αεκ. Τελικά πίσω από κάθε μεγάλο μισότρελο που νομίζει ότι είναι ο Χριστός ή πρωθυπουργός ή κατα φαντασίαν πρόεδρος ομάδας κρύβεται μια δέσποινα.