Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Αποτελέσματα αγώνων:

Διακόπτουμε την κανονική ροή των αμορτισέρ για να μεταδόσουμε αποτελέσματα αγώνων από contra.gr (μλκία παίχτηκε, το είχα παίξει under το ματσάκι):

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της 4ης κατηγορίας της Κολωνίας (στην επαρχία του Μίτερλχαϊν) η Νίπες υποδέχονταν τη Ντίτιμπ Τουρκ και με νίκη εξασφάλιζε την άνοδο της. Στο γήπεδο της οι οπαδοί είχαν πάει με σαμπάνιες, έχοντας στήσει μία μικρή γιορτή. Η ομάδα τους επικράτησε με σκορ 10-0, αλλά κανείς δεν πανηγύρισε μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού στον της Ράινκασελ με την Λόβε εκτυλλίσονταν σκηνές απείρου κάλους.

Η γηπεδούχος Ράινκασελ έψαχνε ένα θαύμα για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, πίσω από Όσεντορφ, η οποία είχε ήδη εξασφαλίσει την άνοδο. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε την Ράινκασελ να πανηγυρίζει την άνοδο της με το αστρονομικό... 54-1! Μετά το 13-0 του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι σκόραραν 41 φορές στην επανάληψη και έφθασαν στο τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα που παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με επτά παίκτες.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις, με τους ανθρώπους της Νίπες να μιλούν για σκάνδαλο και να καταθέτουν επίσημη καταγγελία για την εγκυρότητα του αποτελέσματος. Η ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο αποκλεισμού των δύο εμπλεκομένων ομάδων από το πρωτάθλημα, με το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης να βαραίνει την Λόβε.

1 σχόλιο:

Imimatheia είπε...

Μήπως Ράινκασελ είναι το απάνεμο λιμάνι στο οποίο έχει καταλήξει ο Κοστίνιο? Εξ ού (ρε) και το σκορ?