Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

καιρός ήταν...

Επιτέλους! Μετά από πολύμηνες διαδικασίες οι οποίες κρατήθηκαν στα στεγανά των διαδρόμων του Shine, η Επιτροπή των Σοφών™ κατέληξε στην ομάδα του Θρύλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Πρόεδρος, σε μία πρωτοφανούς μεγέθους κίνηση επίδειξης δύναμης, απεδέχθη, δίχως να περιμένει την έγκριση του Πολιτικού Γραφείου του Κόμματος, την πρόταση που του υποβλήθηκε ομόφωνα απ' την ΕτΣ™, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο γαυροχώρι. Κατόπιν, τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν, για προφανείς λόγους, την άμεση δημοσιοποίησή της στο ευρύ κοινό. Η ΕτΣ™ ενσωμάτωσε στην πρότασή της όλα τα στοιχεία που ο Πρόεδρος γύρευε τόσο καιρό απ' τα παιδιά του: γαυροφροσύνη, πάθος, γνώση για το αντικείμενο, όρεξη για επιθετική μπαλίτσα, full δεκάρια, χιουμοριστική διάθεση... Μία ομάδα, κατ' εικόνα και κατ' ομοίωση. Μια ομάδα απ' τα καλύτερα όνειρα του "Πατερούλη". Μια ομάδα που θα ζήλευε ο Pol Pot. Στη photo που συνοδεύει το αμορτισέρ, οι αναγνώστες μας μπορούν να διακρίνουν όλα τα αστέρια της νέας εποχής, όλα τα εργαλεία πάνω στα οποία θα δομηθεί η αυριανή προεδροκρατία. (Σαν την αυτοκρατορία αλλά στο πιο προσωποπαγές της...) Η λεγόμενη και presidential, αναμένεται να κάνει την επίσημη 1η της στα φιλικά που θα ακολουθήσουν το στάδιο προετοιμασίας (το οποίο, για λόγους τακτικής, δε θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ζέεφελντ Αυστρίας αλλά στο Γκούλακ Σιβηρίας.) Κι εσύ κοντέ αδικημένε, μην ξεχνάς το Μπριακό...

1 σχόλιο:

Proistamenos είπε...

Για τον μόνο που διαφωνώ είναι ο δεύτερος όρθιος από δεξιά όπως κοιτάμε.
Νομίζω επίσης ότι αυτή η φωτογραφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τεστ του αληθινού γαύρου, σε συνέχεια της συζήτησης που είχαμε εχτές με τον σίριους (a.k.a. πράσινος πρόεδρος):
Όσοι βλέπουν σε αυτή τη φώτο διαφορετικούς παιχταράδες και οραματίζονται την 11άδα, είναι αληθινοί Ολυμπιακοί. Όσοι νομίζουν ότι βλέπουν το ίδιο πρόσωπο σε (σχεδόν) όλους τους παιχταράδες είναι εγκάθετοι.