Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Αφιέρωμα: @@ από ατσάλι (μέρος 1)

κατηγορία: τελευταίο γεύμα – παραλίγο...
Η 32χρονη γερμανίδα που βουτηξε μόνη της στο κλουβί με τις πολικές αρκούδες πρόσφατα δεν μπαίνει στο Τοπ 5 γιατί α) έπεσε οικιοθελώς για να αυτοκτονήσει β) την έσωσαν οι φύλακες. Οι 5 παρακάτω όμως όχι μόνο έγιναν απρόσμενα το κυρίως πιάτο κάποιου ζώου με ψηλότερη θέση στη διατροφική πυραμίδα αλλά είπαν στο Χάρο να τους κλάσει τα @@, τα οποία προφανώς ήταν από ανοξείδωτο χάλυβα, και να σύρει να τους φτιάξει ένα καφεδάκι:

5. Τζιμ Χαμ

ΟΚ, θα αναγνωρίσω ότι περπατώντας στα λημέρια των κούγκαρ με ένα όνομα που σημαίνει ζαμπόν, πας λίγο γυρεύοντας. Ο Τζιμ ωστόσο είναι χαμηλά στη λίστα γιατί:

- Αν και τα κούγκαρ (ή πούμα) είναι γνωστά σαν «λιοντάρια των βουνών», είναι περίπου σαν να λέμε ότι ο Κουτσιανικούλης είναι ο Έλληνας Μέσι: πέρασε και δεν ακούμπησε. Αν ένα κανονικό λιοντάρι συναντούσε ένα πούμα μάλλον θα του πέταγε ένα κουβάρι μαλλί για να παίξει…


"Σημείωση: όχι πραγματικό λιοντάρι"


- είχε βοήθεια από τη γυναίκα του

από την άλλη βέβαια, ο Τζιμ κατεύθυνε τη γυναίκα του, λέγοντας της που να βρει το στυλό του για να μαχαιρώσει το ζώο με αυτό. Και είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα στο να τα κάνουμε επάνω μας και αν φωνάζουμε τη μαμά μας κλαίγοντας, λίγοι θα βρίσκαμε το χρόνο ή την ψυχραιμία να πούμε:
«Όχι, εκεί αγάπη μου, στη μπροστινή τσέπη κοίτα…»
Σημείωση: αν και κάποιοι θα σπεύσουν να συμπεράνουν ότι όντως η πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι ο Τζιμ όταν πηγαίνει πλέον βόλτα στα βουνά έχει μαζί του ένα Κλέιμορ κι όχι ένα γαμημένο Μπικ:


χωράει στην μπροστινή τσέπη:







ΔΕΝ χωράει στη μπροστινή τσέπη


(αναδημοσίευση από Αράουτ Σαββατοκύριακο - μη χάσετε την επόμενη εβδομάδα το επόμενο αγγούρι που σηκώθηκε και έκανε έρωτα στο μανάβη)

1 σχόλιο:

kakia's brother είπε...

Στο @ @ από ατσάλι μέρος 2 είχα κοιμηθεί. Καμία σχέση με το πρώτο...