Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Ατζέντα

Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε τις τελευταίες ώρες όσον αφορά την τύχη του σκιώδους προπονητή του Θρύλου, LRC. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Αράουτ, η αποτελούμενη από γνωστούς ουμανιστές ΕτΣ σκέφτεται σοβαρά να αναβάλλει επ’αόριστον την προγραμματισμένη διαπόμπευση του LRC λόγω των νέων του οικογενειακών υποχρεώσεων. Χωρίς ουσιαστικά καθήκοντα μετά την αντικατάσταση του από τον μεταφραστή Βαλβίδε στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός-Πανθρακικός, ο LRC θα παραμείνει ως σκιώδης αντιπρόσωπος του Σάββα στο Σάιν και το Ζου ενώ πίσσα που είχε μαζευτεί θα χρησιμοποιηθεί για την ασφαλτόστρωση χωματόδρομου πλησίον της οικείας του μόνου Γνήσιου Γαύρου, ΕΖ, (εν συντομία «ΓΓ»), σε ρηζόρτ της Μεσογαίας (Middle Earth για τους λόρδους της παρέας). Ο δρόμος θα μετονομαστεί σε οδός Κοστίνιο. Τα δε πούπουλα θα χρησιμοποιηθούν για μαξιλαράκια.

Παρά τη στροφή 180 μοιρών στο θέμα σκιώδους προπονητή, η αναβληθείσα συνεδρίαση της ΕτΣ θα πραγματοποιηθεί καθώς άλλα φλέγοντα ζητήματα χρήζουν της άμεσης προσοχής της επιτροπής:

1. Φιέστα τίτλου

  • Παρά το συσσωρευμένο νόου-χάου των τελευταίων ετών, η ΕτΣ θα εξετάσει το ζήτημα καθώς πληθαίνουν οι φωνές που υποστηρίζουν ότι η γιορτή θα έπρεπε να είχε ήδη πραγματοποιηθεί και η ομάδα τώρα να ασχολείται με τις καλοκαιρινές μεταγραφές και όχι τις χειμωνιάτικες.

2. Τετέι

  • Η ΕτΣ εμπιστεύεται πλήρως το μάτι του Ανδρέα Νινιάδη παρόλο που πήρε τη θέση σκάουτερ στο Θρύλο επειδή ήταν σειρούλα στην ΕΑ με μέλη της ΕτΣ
  • Το φλέγον ζήτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι το ύψος της ρήτρας που θα μπει στο συμβόλαιο του Νορβηγογκανέζου (Γκανεζονορβηγού).

3. Διαιτησία

  • Έξαλλα είναι τα μέλη της ΕτΣ από τις φετινές διαιτησίες στα ματς του Θρύλου και συγκεκριμένα από την προκλητική ανοχή των κορακιών στα δολοφονικά χτυπήματα που επιχειρούν ατιμώρητοι διάφοροι κατσαπλιάδες σε βάρος των παιχταράδων που φέρνει ο Πρόεδρος και απολαμβάνει ολόκληρος ο Ελληνικός λαός κάθε ΣΚ
  • Η ΕτΣ θα επεξεργαστεί δέσμη μέτρων ούτως ώστε να αποφευχθούν νέα φαινόμενα τύπου Μπαρκαουάν/ Πάμπλο Γκαρσία/ Ψωμά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα θα περιλαμβάνουν «φιλικές συζητήσεις», επιλεκτικές μεταγωγές στο Γκουαντάναμο, waterboarding, λαϊκά δικαστήρια, κορνέδες, μαζικές απελάσεις, πογκρόμ και «βομβαρδισμούς-χαλί».
  • Αν δε ο Τεν Κάτε ετοιμάσει Ντι-βι ντι, η ΕτΣ είναι έτοιμη να απαντήσει με Μπλου ρέι.
  • Θα συζητηθεί επίσης η προκλητική εύνοια του μΠΑΟΚ εις βάρος των λοιπών διεκδικητών της 2ης θέσης.

4. Δημοτικές εκλογές 2010

  • Συζήτηση για την νέα πολιτική πλατφόρμα του Δημάρχου για τις επερχόμενες εκλογές υπό το πρίσμα της οικονομικής κρίσης και των κοινωνικών αναταραχών

5. Ενίσχυση ΠΟΚ

  • Βλέποντας με ανησυχία την αποδυνάμωση του Πολυμετοχικού και της Βασίλισσας, η ΕτΣ θα εξετάσει την παραχώρηση του Ραούλ Σανφελίξ Μπράβο και του Μίρνες Σίσιτς αντίστοιχα ούτως ώστε να τονωθεί ο ανταγωνισμός στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Το πλήρες κείμενο της ατζέντας δεν έχει διαρρεύσει και επιπλέον θέματα αναμένεται να τεθούν στην συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί μάλλον την επόμενη εβδομάδα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άφθονο γέλιο, ναι σε όλα. Μία παρατήρηση, μόνο. Αντί του (verbatim) "... που φέρνει ο Πρόεδρος και απολαμβάνει ολόκληρος ο Ελληνικός λαός κάθε ΣΚ...", μήπως είναι ακριβέστερο το "... που φέρνει ολόκληρος ο Ελληνικός λαός και απολαμβάνει ο Πρόεδρος κάθε ΣΚ...", λόγω (1) της σχέσης προμηθευτού που διατηρεί ο τελευταίος με το ελληνικό δημόσιο στο σύνολό του και (2) της προσωπικότητος του Προέδρου (χο, χο, χο); Just a thought...

Imimatheia είπε...

Τα σχόλια αυτού του τύπου καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Και μην τα βάζετε με τον Πρόεδρο γιατί σας βλέπω να ψάχνετε για άρθρο 45.
Παρακαλώ τα μέλη της επιτροπής να προβούν κι εκείνοι σε συστάσεις για την τήρηση της τάξης και της γραμμής του ιστολογίου.

Ανώνυμος είπε...

(στο ρυθμό του γνωστού εμβατηρίου) Ό,τι πει - ό,τι πει - ότι πει ο Πρόεδρος - ομάδα, ομαδάρα σας... Τσανακογλύφτη...