Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Επίκειται καρατόμηση του LRC?

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αράουτ, ο Πρόεδρος έχει αρχίσει να ξενερώνει με τον LRC και σκέφτεται σοβαρά να του δώσει τα σκαρπίνια στο χέρι! Η αναστροφή του κλίματος εις βάρος του LRC οφείλεται, σύμφωνα με κύκλους και τρίγωνα του Προέδρου, σε ένα συνδυασμό παραγόντων:

– Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Τζόλε εξέθεσαν όχι μόνο τον Αραμπατζή και τον Μπούρμπο αλλά και τον LRC, ορκισμένο εχθρό του Τζόλε. Η επιμονή του να αποκαλεί τον Τζόλε «Σέρβικη απάτη» και να ζητάει στη θέση του τον Αρμύλαγο προβλημάτισαν σοβαρά τον Πρόεδρο ο οποίος βλέπει τον Τζόλε να οδηγεί εκ του ασφαλούς το Θρύλο σε ένα ακόμη πρωτάθλημα, χωρίς τεχνική υποστήριξη (από προπονητή ή ιατρικά μηχανήματα).

– Άλλες πηγές θέλουν τον Πρόεδρο θορυβημένο από δείγματα αμπαλοσύνης του LRC, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν ήξερε καν τη διαφορά μεταξύ τσούκου-τσούκου μπολ και του να παίζεις με αντεπιθέσεις ενώ σε υποδείξεις για το πώς παίζεται το 4-4-2 απάντησε «Σε παρακαλώ πολύ τώρα, θα πα να πεις του Ραούλ να πάει στο μοναστήρι να παίξει 4-4-2, αυτά είναι για τους άσχετους».

– Η σταγόνα ωστόσο που ξεχείλισε το ποτήρι, έπεσε πριν από 3 εβδομάδες όταν έφτασαν στα αυτιά του Προέδρου φήμες ότι ο LRC είπε στο Μάτζιο «Σεπιστεύω γιατί είσαι παιχταράς και βλέπεις δίχτυα» ενώ εκφράστηκε κολακευτικά και για τον Τζιώλη. Ειδικά το τελευταίο ράγισε τον (ομολογουμένως ευαίσθητο) ψυχισμό του Προέδρου που δεν έδωσε 16 εκ. γιούρο για να φέρει τον Ντουντού και τον Ντιόγο και να έχει τον προπονητή του να χαλβαδιάζεται με Γκουμομπασινοματζοτζιώληδες…

Και στη ΕτΣ όμως, δεν είναι λίγοι αυτοί που κραδαίνουν πριόνια για τον πάγκο του LRC ενώ κάποιοι προωθούν παρασκηνιακά την αντικατάστασή του από το μεταφραστή Βαλβίδε με το σκεπτικό «και ο Μουρίνιο από μεταφραστής ξεκίνησε και έφτασε να βγαίνει με τις παντόφλες στο ΟΑΚΑ». Οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν μετά την επιστροφή του προέδρου από την Αμερική αλλά δεν αποκλείεται να διανύουμε τις τελευταίες μέρες της θητείας του LRC στον ηλεκτρικό πάγκο του Θρύλου. Οι αντιδράσεις από πλευράς του Πραγματικού Προπονητή του Θρύλου αναμένονται.

1 σχόλιο:

Proistamenos είπε...

εχω πεθάνει στο γέλιο