Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Ντέρμπυ!

90 λεπτά! Μία μπάλα! Ένα γήπεδο! Ένα πρωτάθλημα! Δύο αιώνιοι! Το Αράουτ σας παρουσιάζει τους μονομάχους:

Τερματοφύλακες

ΠΑΟ: Τζορβάνοβιτς
Μη μπορώντα να αποφασίσει ποιον από τους δύο να χρησιμοποιήσει ("Κυριακή παίζει ο Τζόρβας...αλλά ο Σούπερ Μάριο πήγε καλά στη Βρέμη και ορκίστηκα ότι δεν θα αλλάξω εντεκάδα...μούμπλε μούμπλε...") έτσι ο Δρ Φραντενκατενστάιν κόβει και ράβει τους 2 τερματοφύλακες σε έναν

Θρύλος: Αντωνάκης
Συνειδητοποιόντας ότι αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο ματς του Νικοπολίδη στο ΟΑΚΑ, ο Πολυμετοχικός αποφασίσει να τον τιμήσει για την πολυετή παρουσία του στην Πανάθα με απονομή κλακέτας. Ο Αντωνάκης παίζει από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα και πιάνει 2 πέτσινα πέναλτι εκατέρωθεν. Στο τέλος αποχωρεί ενώ ο ευγνωμομούντας λαός του ΠΑΟ τον ραίνει με λουλούδια, ροχάλες, φωτοβολίδες και αντιαρματικές ρουκέτες.





"Αντώνη ψυχάρα, παναθηναϊκάρα!"







Ακριανά μπακ:


ΠΑΟ: Σπυρόπουλος και Νίλσον
Μπόρινγκ...

Θρύλος: Ραουλ Σανφελίξ Μπράβο και Βασίλης "Τόρο" Τοροσίδης
Βλέποντας ότι ο Ντιντιέ Ντομί αποφεύγει να αγριοκοιτάξει αντίπαλο από φόβο μην παρει κίτρινη κάρτα, ο Βαλβίδε ξεκινά τον Σανφελίξ με τα 32 τατουάζ και την απειλητική καράφλα μπας και δώσει μια νότα τσαμπουκά στην ομάδα. Το πούλμαν της αποστολής παραλμβάνει τον Μπράβο από την παραλιακή και ο Σανφελίξ μπαίνει δυνατά στο ματσς αλλά στο 7ο αποχωρεί τραυματίας...

Σέντερ μπακ:

ΠΑΟ: Βύντρα και Σαριέγκι
Οι δύο λαοφιλείς κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΟ έχουν δέσει πλέον σε ένα δίδυμο που συνυδυάζει εμπειρία, ικανότητα και τύχη.

Θρύλος: Πολ Ζεβλάκοφ και Αβραάμ
Με την απουσία του Βούλη, ο Αβραάμ και ο Πολ επιφορτίζονται με το βαρύ έργο να κάνουν κωλοδάχτυλα στους Ζέλες, προσποιούμενοι ότι ξύνουν τα @@ τους.

Κεντρικά χαφ

ΠΑΟ: Αόρατος τοίχος, Αλεξ Τζιόλης, Σιμάο
Με τριπλέτα που και ο Μουρίνιο θα ήθελε, ο Κάτες προσπαθεί να πάρει τη μάχη του κέντρου και να κλειδώσει το κέντρο του Ολυμπιακού. ..

Θρύλος: Ιέρο και Ντουντού
... του Ιέρο ο τράχηλος όμως ζυγό δεν υπομένει και παλεύει μόνος του για 90 λεπτά καθώς ο Ντουντού πιάνει κουβέντα με το Σίλβα για τα μουνιά στην Κόπα Καμπάνα και ξεχνιέται.

Ακραία και επιθετικά χαφ

ΠΑΟ: Καραγκούνης, Γκάμπριελ
Ψημένος από ντέρμπυ ο Τυπάρας μπαίνει δυνατά για να γα..σει τους γαύρους αλλά βλέπει ερυθρόλευκες και παθαίνει πάλι ψυχολογικά. Στα υπόλοιπα 90 λεπτά διαμαρτύρεται στο διαιτητή. Ο Γκάμπριελ τα παρατάει και μπαίνει στο βραιζλιάνικο πηγαδάκι για την Κόπα Καμπάνα και τα τοπικά προϊόντα.

Θρύλος: Γκαλέτι, Λέτο και ίσως Μπελούτσι
Βλέποντας το κέντρο να κλειδώνει, ο Βαλβίδε προσπαθεί να απλώσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού σαν τραχανά, να βγάλει φάσεις από τα πλάγια και να αφήσει τους Λέτο και Γκαλέτι να σημαδεύουν με σέντρες το κεφάλι του Ντιόγο, του Ντάρκο (αλλαγή) και του Σαριέγκι. Ο Λέτο όμως σκύβει το κεφάλι και το ξανασηκώνει μόνο όταν μπαίνει για ντους ενώ ο Γκαλέτι μελετά το πρόγραμα για να δει αν αυτό είναι ένα ματς στο οποίο θα διαλέξει να παίξει. Ο Μπελούτσι προσπαθεί αλλά ο Σιμάο τον πατά κατά λάθος στην καρωτίδα και τον βγάζει εκτός ρυθμού. Δύο μακρινά σουτ καταλήγουν στη Νερατζιώτισα.

Επιθετικοί

ΠΑΟ: Μάτζιος/ Σάλπι

Σε φοβερή φόρμα, ο Μάτζιος κεταβαίνει για να ταλαιπωρήσει τον Αβραάμ αλλά ο Τεν Κάτε ξεχνιέται και τον αφήνει στον πάγκο. Ο Σαλπιγγίδης χρησιμποιεί τις σούπερ-δυνάμεις του, δηλ. να διαστέλλει τις διαστάσεις του γηπέδου κατά το δοκούν, και προτιμά να παίζει στο ταρτάν για να χρησιμοποιήσει καλύτερα την ταχύτητά του.

Θρύλος: Ντιόγο/ Κοβάσεβιτς
Ο Νιόγο κάνει πράματα και θάματα αλλά τα ντέρμπι θέλουν Ντάρκο. Ο Ντάρκο μπαίνει αλλαγή φωνάζοντας "Πίτσκου Μάτεριν" στον Βαλβίδε και σκοράρει κάνοντας κωλοδάχτυλο στον Βάσκο αυτνομιστή. Στο δεύτερο γκολ πάει στον πάγκο και τον σπάει στο ξύλο. Το ματς διακόπτεται και ο Ντιόγο κολλάει στο βραζιλιάνικο πηγαδάκι. Ο ΠΑΟ κατθέτει ένσταση για παράνομο ορισμό επόπτη, 4ου, παρατηρητή, γηπέδου και ώρας. Το βράδυ της Κυριακής βρίσκει την Ξάνθη του Κασναφέρη στην κορυφή της βαθμολογίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: