Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Ρελάνς Γιαννακόπουλου

Θορυβημένοι από την προοπτική να ντυθεί ο Λεμπρόν Τζέιμς στα ερυθρόλευκα (κάτι το οποίο ήταν παιδικό του όνειρο αφού, όπως αποκάλυψε, μεγάλωσε μα αφίσες του Αντώνη Σταμάτη, του Μπάμπη Παπάδακη και του Τζίμη Μανιάτη στο δωμάτιό του), οι Αφοι Γιαννακόπουλοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη ρελάνς που θα τους ξαναφέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα προκαλέσει πάταγο μεγαλύτερο κι από αυτό της μετακίνησης Λεμπρόν, Ντομινίκ και Τζιλμπέρτο Σίλβα μαζί. Δημοσιεύουμε λοιπόν κατά αποκλειστικότητα, το αποκλειστικό άρθρο της αδερφής-έκδοσης “Out of Bounds”, δηλαδή αράουτ εις την μπασκετικήν:


Απάντηση ετοιμάζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού στη φημολογούμενη μετακίνηση του Λεμπρόν Τζέιμς στον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με πηγή διόλου προσκείμενη στο διοίκηση του ΠΑΟ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει κάνει πρόταση-μαϊμούθ στον Οσάμα Μπιν Λάντεν, την οποία ο Σαουδάραβας τρομοκράτης φέρεται να σκέφτεται σοβαρά!
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο Αλ Αμάνα και πρόσωπα κοντινά στο ν.1 της Αλ Κάιντα, ο Μπιν Λάντεν επιβεβαίωσε την πρόταση του Παναθηναϊκού δηλώνοντας:
«Πράγματι, υπάρχει πρόταση από ομάδα της Ελλάδας την οποία εξετάζουμε σοβαρά. Τις διαπραγματεύσεις χειρίζεται ο μάνατζμεντ μου από το Γκουαντάναμο όπου βρίσκεται για ολιγοετείς διακοπές. Θεού θέλοντος θα υπογράψουμε σύντομα. Βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση καθώς προπονούμαι μόνος μου στη σπηλιά μου εδώ και 6 χρόνια. Αναζητούσα μια νέα πρόκληση σε αυτό το σημείο της καριέρας μου και νομίζω ότι ο ΠΑΟ με καλύπτει καθώς έχει τους ίδιους στόχους με εμένα (Ελληνικό πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα, Χαλιφάτο στην Αραβική Χερσόνησο). Δεν θα σταματήσουμε να παίζουμε μέχρι- Θεού θέλοντος – να αποχωρήσουν ο Τσίλντρες και όλοι οι άπιστοι Αμερικανοί και οι Σιωνιστές της Μακάμπι από την Ευρωλίγκα. Ο Παύλος είναι κοντός αλλά ο Θεός είναι μεγάλος!».
Αν ολοκληρωθεί – Θεού θέλοντος – η μεταγραφή, θα αποτελέσει μια τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό σύλλογο καθώς θα έχει αρπάξει τον Μπιν Λάντεν μέσα από τα χέρια του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο και της CIA που τον φλέρταρε επίμονα – αλλά χωρίς επιτυχία – εδώ και 7 χρόνια. Να θυμίσουμε πως οι δύο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά η μία στην άλλη όταν ο Λάντεν αγωνιζόταν στην Τόρα Μπόρα αλλά τότε λόγω ενός μικρού μπερδέματος η CIA τον έψαχνε στη Μπόρα Μπόρα. Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Μπιν Λάντεν ήταν όχι μόνο ν.1 στα ντραφτ (όπως ο Λεμπρόν) αλλά και ν.1 στη λίστα των Most Wanted του FBI (που ο μυρωδιάς ο Λεμπρόν ούτε στην 50άδα δεν μπαίνει.).
Εκτός των τακτικών αποδοχών, το συμβόλαιο που προτείνει ο Παναθηναϊκός προβλέπει μπόνους για κατάρριψη «στόχων», πληρωμένου φόρους, σπήλαιο σε πολυτελή συνοικία και πακέτο Connex με ψηφιακή κάμερα για να στέλνει μηνύματα για τη τζιχάντ στους θαυμαστές του (στμ το γκρουπ Τζιχάντ στο Facialbook αριθμεί ήδη 100,000 μέλη).
Η συγκεκριμένη είδηση έχει βέβαια προκαλέσει τρόμο στις τάξεις των γαύρων αλλά και όλων των υπόλοιπων κατοίκων του δυτικού κόσμου (λογικό δεδομένης της θέσης στην οποία αγωνίεται) ενώ πλήθος οπαδών του ΠΑΟ αναμένεται να συρρεύσουν στο αεροδρόμιο για να παρακολουθήσουν το αεροπλάνο του Λάντεν να προσγειώνεται ή να προσκρούει στον Πύργο Ελέγχου.

4 σχόλια:

Proistamenos είπε...

Σημαντική είδηση. Νομίζω ότι θα μπορούσε να αποτελέσει εφαλτήριο για ένα γενικότερο ρετους της ΚΑΕ: ο Πανάθας, αυτή η ιδιαίτερα επιτυχημένη μασκώτ, να εμφανιστεί με τουρμπάνι και μούσι. Η ομάδα να λανσάρει τα νέα έιρ σανταλς. Ο Φραγκίσκος να ξαναέρθει (επιτέλους) στη μόδα, ενώ την ΚΑΕ να την τρέμουν όλες οι παιχτάρες του ΕΝΜΠΙΕΙ...

Να'σαι καλά, παρόλο που είμαι σε φάση πήξης, με έκανες και γέλασα.

Imimatheia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Imimatheia είπε...

αυτές τις μαλακίες έγραφαν και οι άλλοι με τα σκίτσα και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω από τα σπίτια τους. Κάθε άρθρο εκφράζει τις απόψεις του συγγραφέα και δεν αποτελεί απαραίτητα άποψη και της υπόλοιπης συγγραφικής ομάδας

Ανώνυμος είπε...

Lefteris, δεν ανέφερες καθόλου ότι ο Οσάμα Μπνι Λάντεν, ο επονομαζόμενος και "τρομοκράτης" για την ευκολία με την οποία φορτώνει τα καλάθια των αντίπαλων "στρατοπέδων", έμαθε την καλαθοσφαίριση "δίπλα" (για την ακρίβεια, απέναντι...) στα ιερά τέρατα της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης (rip), σε camps οργανωμένα από τη CIA (Caves Inhabited by Arabs) και το FBI (Flights Breakingdown Internationally).