Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Επίσημη αγαπημένη

Λοιπόν, αρκετά γελάσαμε με τα καμώματά μας. Τα πράγματα είναι πια ζόρικα και οι λύσεις μετρημένες. Ως ιδανική, το Αράουτ προκρίνει την πρόταση Βενιζέλου περί Εθνικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης. Ακολουθεί η εντεκάδα, όπως μας δόθηκε σε χαρτάκι από τον Πρόεδρο (της Δημοκρατίας):Τερματοφύλακας: Φώτης Κουβέλης
Ο  κυρ-Φώτης στέκεται σταθερός και αγέρωχος στις θέσεις του μπροστά από την κόκκινη γραμμή του τέρματος, θυμίζοντας τον Ηλία τον Ατματσίδη στα τελευταία του, τότε που έπεφτε κάθε 3η Κυριακή
Λίμπερο: Γιώργος «Λου» Λούβαρης
Ο άνθρωπος που διαπραγματεύτηκε από τις μεταγραφές Τζιοβάνι και Ζάχοβιτς μέχρι τις μίζες του Κοσκωτά, κρίνεται ως ο πλέον ενδεδειγμένος να κατευθύνει τη διαπραγματευτική γραμμή άμυνας 

 "θα τους πάρουμε τα σώβρακα"

Στόπερ: Γιώργος Ανατολάκης
Προσωποποιώντας την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής και την πολιτικοποίηση του ποδοσσφαίρου, ο μπαρμπα-Γιώργος εξειδικεύεται στις ειδικές αποστολές και θα αναλάβει το μαρκάρισμα του αντίπαλου σέντερ φορ, του θηριώδη Δανού Πολ Τόμσεν. Ο «Βίκινγκ» έχει σκοράρει όλες τις φορές έχει αγωνισθεί εναντίον της  βάρος της χώρας μας αλλά ο Ανατόλ θα τον εξαφανίσει όπως τόσους άλλους στο παρελθόν (Βαν Νίστελροϊ, Μπακαρί, Λουντ, Ζαχαρόπουλο).

Δεξί μπακ-χαφ: Γιάννης Στουρνάρας,
πρώην αριστερό μπακ-χαφ

Αριστερό μπακ: Σταύρος Αδαμίδης
Άλλος ένας φωστήρας της διαπραγμάτευσης, κατάφερε να παραχωρήσει τον Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό χωρίς να χρειαστεί να δώσει η ΑΕΚ ούτε ένα ευρώ!

Αμυντικά χαφ: Ρένα Δούρου-Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δύο αμυντικά χαφ-τρεχαντήρια που πραγματικά πνίγουν τον αντίπαλο με το πρέσινγκ του, δε θα αφήσουν τους Τροικανούς όχι να μιλήσουν αλλά ούτε καν να αναπνεύσουν στο στίβο της διαπραγμάτευσης. Επιπλέον, τα δύο «σκυλιά» (ποδοσφαρικά μιλώντας) θα επιτρέψουν στο δεκάρι να αναλάβει καθαρά δημιουργικό ρόλο.
 

Αριστερό χαφ: Αλέξης Τσίπρας
Άσος στη διαπραγματευτική τακτική «Πέπε» ή «θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω», ο Αλέξης θα μπορέσει να συνεισφέρει και ως μεταφραστής αν το ματς διεξαχθεί στα αγγλικά.

Δεκάρι: Ευάγγελος Βενιζέλος
Ένας άνθρωπος που πραγματικά της «μιλάει» της διαπραγμάτευσης και μαγεύει το κοινό με τα διαπραγματευτικά του κόλπα, θα αναλάβει το νευραλγικό πόστο του κουμανταδόρου που τόσο ταιριάζει στο μοναδικό ταμπεραμέντο και το διαπραγματευτικό του στυλ
Μέσα Δεξιά: Γιάννης Ακρίδας
Πέραν του ότι ο άνθρωπος βλέπει δίχτυα, έχει ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση από τις μικρές κατηγορίες (παραγωγοί νομού Καρδίτσας) και έφτασε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό (Λίβερπουλ, Ιαπωνία, Κινγκ Κονγκ).  Επιπλέον, είναι από τους πρώτους που εφήρμοσαν το σύστημα Μπάτνα στην Ελλάδα, ειδικά τον καιρό που έπαιζε στο Rock n Roll.

Σέντερ φορ: Αντώνης Σαμαράς
Και στην κορυφή της διαπραγμάτευσης, ο γίγας της Μεσσηνίας Αντώνης Σαμαράς. Σέντερ φορ στυλ «Σουηδού», ψηλό παλληκάρι, ξέρει από καλό λάδι, παίζει πολύ καλά με το κεφάλι και δεν αφήνει ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ειδικά αν είναι ευκαιρίες να γίνει πρωθυπουργός.

Για τη θέση του προπονητή παίζει πολύ έντονα το όνομα του γνωστού καθηγητή του Χάρβαρντ (Χάρβαρντ γιατί στην ΑΣΟΕΕ ούτε στο κυλικείο δεν θα τον αφήναμε να μπει), Γεωργίου Α’ Παπανδρέου του Νεότερου. Για τους αναπληρωματικούς, είμαστε ανοιχτοί σε  προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: