Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ομιλος Β - Αργεντινή

Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά…η χώρα για την οποία τόσα λίγα ξέραμε έχει γίνει πλέον η αδελφή-ψυχή μας στον όμιλο των χρεοκοπημένων (ναι, Νιγηρία και Νότια Κορέα, ψάχναμε τρόπο να σας το πούμε με το μαλακό). Αργεντινή λοιπόν, η χώρα που, όπως κι εμείς, έχει παράδοση στη μπάλα, τα κρέατα και τα κανόνια και τελειοποίησε τη μέθοδο «κούπα στο κέρμα, της χούντας τα παιδιά» το 1978, υπόσχεται να αποτελέσει την εξτραβαγκάνζα της διοργάνωσης. Στο χόρτο, πάμε για φουλ επίθεση με Μέσι, Μιλίτο, Τέβεζ, Αγκουέρο, Μάξι Ροντρίγκεζ, 4 σέντερ μπακ και τον Μασεράνο να τρέχει για όλους. Στην κόκα, η τεράστια μορφή του Ντιέγκο που απελευθερωμένος από την αγγαρεία του τρεξίματος, θα έχει το Μουντιάλ όλο δικό του σαν προπονητής. Αφού δοκίμασε 70 παίκτες στα προκριματικά, αποφάνθηκε ότι δεν του έκαναν ο Καμπιάσο κι ο Ζανέτι, πήρε όμως το Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν (ναι, παίζει ακόμα) για να έχει κάποιον της γενιάς του να συνεννοείται. Με τους παικταράδες στιμμένους και καμένους, δύσκολα θα προχωρήσει. Και το Πειρατικό διψά για εκδίκηση για τον Αλκέτα….


«Εσπεριδοειδή, μάνγκο και…διακρίνω μια νότα βανίλιας?»

Πιθανότητες πρόκρισης: 90%

Πιθανότητες κατάκτησης: 15%

Πιθανότητες χρεοκοπίας: δύο σερί κατακτήσεις είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο

Καλύτερος παίκτης: Λίονελ Μέσι

Στη φωτο με τη μητέρα του

Παρατσούκλια: Αλμπισελέστε (δλδ Άσπροι και Γαλάζιοι (του ουρανού) αυτό με τα χρώματα έχει αρχίσει να κουράζει, καμία πρωτοτυπία πια), Κανονιέρηδες

Αλλά ας επιστρέψουμε στον Ντιέγκο:

Coke: it makes you thinner

«Ξέρεις ποιος είναι αυτός Παπαδόπουλε?»


Έλα ρε Βάσια!
Σημείωση αρχισυντάκτη: γάργαρα κάναμε τον παικταρά του βαζέλα το Σισέ στο άθρο για τη Γαλλία, ε?

2 σχόλια:

Imimatheia είπε...

Αν και τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για συντάκτη τέτοιου βεληνεκούς, έναν καλό λόγο δεν γίνεται να μην το γράψω για να επαινέσω αυτή την εξαιρετική δουλειά. Συνέχισε όμως την ανάλυση, σαν να έχουμε μείνει πίσω από τις εξελίξεις (απόδοση Ελλάδας με Κορέα, σπριντ Καπετάνου, Σαμαράς αριστερό εξτρέμ κτλ).

kakia's brother είπε...

μην το ανοίγεις. αφιέρωσέ μας 1000 λέξεις συμπυκνωμένης σοφίας αποκλειστικά για το σπρεντ του καπετάνου.