Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Καθαρός ουρανός

Επιτέλους δικαίωση για το πολύπαθο Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Ενοποιημένης Δημοκρατίας της Γερμανίας ("Γκεστάπο"), αποκάλυψε μετά από έρευνες, κύκλωμα που έστηνε ματς (πάνω από 200, 203 για την ακρίβεια) στις παρακάτω χώρες: Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία , Κροατία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Βοσνία, Αυστρία και Τουρκία. Βλέπετε πουθενά το όνομα της Ελλάδας?? Ούτε κι εμείς!
Παρά τις χρόνιες προσπάθειες να σπιλωθεί η αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου από ξένα κέντρα, σκοτεινές δυνάμεις, μυστικές υπηρεσίες (ΣΙΑ, Μοσάντ, ΜΙΤ κλπ) και τον Χενρυ Κίσινγκερ αυτοπροσώπως, οι χαλκευμένες κατηγορίες καταρρέουν καθώς η αλήθεια λάμπει χάρη στην αυταπάρνηση και τη μεθοδικότητα των Γερμανών ντέτεκτιβς ("στοιχειώδες αγαπητέ Βάτσον"). Την ίδια στιγμή που εμείς αγωνιζόμαστε με το Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο για ένα κλαδί ελιάς καλαμών, οι φραγκολεβαντίνοι τρώνε βελανίδια και στήνουνε ματς από τις μικρές κατηγορίες, ως το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ναι, πράγματι το κύκλωμα με έδρα το Μπόχουμ έστηνε και ματς Τσάμπιον Λιγκ και είναι πλέον καιρός υπό το βάρος αυτών των αποκαλύψεων, να ξανανοίξει ο φάκελος "Γερμανικές σφαγές εναντίον του Θρύλου" και να διαλευκανθεί ο χυδαίος ρόλος των καμικάζι Κρουγκ και Μερκ ώστε να απαιτήσουμε τις πρέπουσες αποζημιώσεις για τα τρόπαια που στερήθηκαν από το Θρύλο και δόθηκαν χαριστικά στη Ρεάλ.

Τα συμπεράσματα μας από τις αποκαλύψεις αυτές, επιβεβαιώθηκαν και από πηγή της Γερμανικής Αστυνομίας, η οποία προτίμησε να διατηρήσει την ανυπαρξία της: "Πράγματι, πιστεύουμε οτι το γκρίχεν φούσμπαλ ιστ ντας καθαρότερο στην Ευρώπη, και ίσως στον κόσμο μετά το κινέζικο. Βαρούμ να το κρύψομεν άλλωστε? Μέχρι κι ο Πολιτσιενφύρερ του Μπόχουμ, στη Βήτα Ελλάδος ποντάρει....Ντόιτσεν πολιτσίεν έκαναν απλά την αρμπάιτ τους υπό τις οδηγίες του Χερ Κολονέλ Κώστας Καρράς. Ντάνκεσεν".

Αλλά τα περί αξιοπιστίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν ήδη γνωστά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ και τη Συγγρού όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΕΠΟ. Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η ανάμιξη των Ελβετών:

α) Γιατί δεν ξέραμε ότι όντως υπάρχει Ελβετικό ποδόσφαιρο με κατηγορίες, πρωτάθλημα κτλπ. Η εικόνα που είχε ως τώρα το Αράουτ ήταν ότι η Ελβετική ομοσπονδία πλήρωνε 20 μισθοφόρους για να συμμετάσχουν στην "Εθνική ομάδα της Ελβετίας" δίνοντας τους ληγμένα διαβατήρια που είχαν περισσέψει από τότε που φυγάδευαν Ναζί.

β) Γιατί πιστεύαμε ότι θα ήταν ικανοποιημένοι με το να παρέχουν υπηρεσίες φύλαξης και καθαρισμού των εσόδων από το στήσιμο (χρεώνοντας τις αντίστοιχες προμήθειες θεματοφυλακής). Να όμως που θέλησαν κι αυτοί να βάλουν τα δάχτυλα στο βάζο με το γλυκό, αντί να πάρουν το βάζο, να το βάλουν σε μια θυρίδα 30 πατώματα κάτω από την επιφάνεια των Άλπεων και να το ανταλλάξουν με πεντακάθαρα φράγκα).

Όσο για το ότι στήνονται ματς στην Τουρκία, ήταν ένα ενδεχόμενο γνωστό στο Αράουτ καθώς μέχρι κι ο Ζίκο είχε πάρει πρωτάθλημα εκεί...

Μείνετε συντονισμένοι στο Αράουτ για νέες αποκαλύψεις: ΣΕΡΝ, το μεγάλο ψέμα! Μεγάλη συνέντευξη με κορυφαίο αστροφυσικό/ κβαντομηχανικό-κβαντομηχανολόγο: "ποιος Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων και κουραφέξαλα...ήμουνα πολύ καλός στο Εμείς κι ο Κόσμος και δε θυμάμαι τίποτα για αδρόνια". Και επίσης, πώς συνδεσμίτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκου συνεργάζονται στο Λος Άλαμος για πειράματα με το Μεγάλο Επιταχυντή Καδρονίων...μόνο στο Αράουτ!

1 σχόλιο:

Imimatheia είπε...

Συγχαρητήρια για το απροκάλυπτο ξεμπρόστιασμα που έκανες στους απανταχού υβριστές του ελληνικού και θιασώτες του δήθεν καθαρού ξενικού ποδοσφαίρου. Θα ήθελα πάντως να υπήρχε και μια αναφορά στον Μούτσιο καθότι και αυτός υπηρέτησε την Γερμανική αντικατασκοπεία αρκετές φορές στο παρελθόν.