Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Σκάνδαλο

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του ροζ σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται πασίγνωστη πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης. Αντιγράφω από το σάιτ του Εθνους γιατί βαριέμαι να τα ξαναγράψω:

Για εκβίαση πολιτικού μηχανικού με ροζ DVD κατηγορείται 29χρονη ηθοποιός της τηλεόρασης και ο συνομήλικος φίλος της, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς τους Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.Συγκεκριμένα, το ζευγάρι κατηγορείται ότι απαιτούσε από 34χρονο πολιτικό μηχανικό 6.000 ευρώ, για να του παραδώσουν DVD στο οποίο είχαν καταγραφεί ερωτικές συνευρέσεις μαζί του σε ξενοδοχείο της Αττικής.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν από την Ασφάλεια Αθηνών, ο 34χρονος πολιτικός μηχανικός και το ζευγάρι είχαν γνωριστεί πριν από περίπου 10 μήνες μέσω chat room στο Ιντερνετ.Εν συνεχεία συμφώνησαν να συνευρεθούν ερωτικά και οι τρεις σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, με αντίτιμο 250 ευρώ για την ηθοποιό Α.Α. και τον φίλο της.Η συνεύρεση επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές μέχρι και τον Αύγουστο του 2008. Κάθε μία φορά ο πολιτικός μηχανικός πλήρωνε το ζευγάρι με 250 ευρώ.

Μετά την τελευταία τους επαφή ο πολιτικός μηχανικός δεχόταν στο κινητό του τηλέφωνο μηνύματα με εκβιαστικό περιεχόμενο, στα οποία του ανέφεραν ότι είχαν στην κατοχή τους οπτικοακουστικό υλικό από τις ερωτικές τους συνευρέσεις. Για να του δώσουν το υλικό αυτό ζητούσαν να τους καταβάλει 6.000 ευρώ.

Το όνομα της γνωστής ηθοποιού μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το Αράουτ όμως δε σταματάει εδώ. Βάζει το μαχαίρι στον κρόταφο και θέτει τα μεγάλα ερωτήματα που ταλανίζουν ολόκληρο τον Ελληνισμό:

- ποια στο μούτσο είναι αυτή;;
- σε ποιο τσατ μπορεί κανείς να μπει και να ψωνίσει ηθοποιούς;; Γιατί δεν έχουμε ενημερωθεί;;
- υπάρχουν κι άλλες ηθοποιοί εκεί; και αν ναι, είναι χωρισμένες σε κατηγορίες όπως οι χρυσές σφάιρες: Α γυναικείο-δράμα, Α γυναικείο - μιούζικαλ ή κωμωδία, Β γυναικείο - γκόμενες Παπακαλιάτη κλπ;;
- στα 250 ευρώ ο γυμναστής είναι δώρο; ή πάει 125 ο καθένας;
- πώς έκλεινε το ερωτικό τρίγωνο; ποιος έπαιρνε ποιόν; (με την κάμερα...)
- ποιος είδε το dvd; στο Αράουτ μας το έφερε ο κομιστής αλλα λείπαμε στο Ζου. Στα άλλα ΜΜΕ όμως; Το είδε ή οχι ο Καβουράκης;

Δεν μας ενδιαφέρει το Βατοπέδι και οι μλκίες, εδώ είναι που ο λαός απαιτεί να έρθουν όλα στο φως!

(το παραπάνω κείμενο αναδημοσιεύτηκε από το ένθετο Αράουτ Σαββατοκύριακο, το λάφιστάιλ περιοδικό του Κυριακάτικου Αράουτ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία μου 'χει γεννηθεί απ' όλη την ιστορία: ποιος μ@λ@κ@ς δεν αντιλαμβάνεται ότι κάτι στραβό υπάρχει όταν του ζητάει "γνωστή" (my ass) ηθοποιός για 3γωνο (πανοράματος) 250 έουρος; Με δεδομένο το πόσο efficient και recession proof είναι η συγκεκριμένη αγορά, πόσο μπαγλαμάς μπορεί να είσαι δηλαδής;