Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Διαρκές συνέδριο

Σε κρίσμο σταυροδρόμι φαίνεται να βρίσκεται η διαδικτυακή εφημερίδα Αράουτ ("η εφημερίδα που έριξε τον καπιταλισμό") καθώς τα 2 ρεύματα που έχουν διαμορφωθεί στους κύκλους της Επιτροπης των Σοφών (ΕτΣ -προφέρεται Ετουσού ή Ετςς) αναμένεται να έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση για το μέλλον της εφημερίδας στο 112ο διαρκές συνέδριο του Αράουτ που θα πραγματοποιηθεί σε συνεδριακό χώρο/ καφέ-μπαρ της ευρύτερης περιοχής Χαλανδρίου.
Αναλυτικά, η κόντρα για το μέλλον του Αράουτ βρίσεκι αντιμετωπες δύο πτέρυγες:

Α) την "αριστερή" (στην οποία συμμετέχω κι εγώ) η οποία υποστηρίζει ότι θα πρέπει η θεματολογία του Αράουτ να περιχαρακώθει γύρω από τη μπάλα. Τα δε ακραία στελέχη της πτέρυγας(φράξια "Μαύρα Κοράκια"), ζητούν αποκλειστική ενασχόληση με θέματα διαιτησίας
β) η "ανανεωτική" πτέρυγα (στην οποία επίσης συμμετέχω - είμαστε λίγοι και δε βγαίνουμε) η οποία επιθυμεί τη διείσδυση σε νέα κομμάτια του πληθυσμού (βλέπε: γυναίκες ή/και άμπαλοι) μέσω του εμπλουτισμού της ύλης με θέματα πολιτικά, οικονομικά και λάφιστάιλ έτσι ώστε το Αράουτ να αποκτήσει την αίγλη και την επιρροή που έίχαν παλιά το Νίτρο και τα άλλα έντυπα βδελύγματα του ομίλου Κωστόπουλου τα οποία μας έκαναν σωστούς ανθρώπους καθώς καταφέραμε να αποκτήσουμε τα 49 γκάτζετ του σύγχρνου άνδρα, να κάνουμε τα 101 πράγματα που πρέπει να να κάνει ένας άντρας πριν παντρευτεί/ αρραβωνιαστεί/ πεθάνει/ βαπτιστεί/ γεννηθεί και να ΧΧΧμε και με τις 25 στάσεις που δίνουν εγγυημένο οργασμό (στον άντρα).

Το διαρκές συνέδριο αναμένεται επίσης να αποφασίσει για τον καταρτισμό του ευρωψηφοδελτίου του Αράουτ για το οποίο είναι μέχρις στιγμής υποψήφιοι οι:

tkats: με εξειδίκευση σε θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος λόγω Ευρωπανάθας
LRC: που έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη παρέα με το Νίκο Αλεφάντο για να παρακολουθησει προπονήσεις του Χάπελ, του Λουίς Σέζαρ Μενότι και του Προφήτη Δανιήλ

ωστόσο περισσότερα στελέχη αναμένεται να καταθέσουν την υποψηφιοτητά τους με σοβαρά επιχειρήματα. Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις με ρεπορτάζ καθ'όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

9 σχόλια:

Imimatheia είπε...

Επειδή πιστεύω πολύ στο ιστολόγιο μας, δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με το να εμπλουτίσουμε την θεματολογία με άλλου ενδιαφέροντος πράγματα. Φτάνει να μην το ξεφτυλίσουμε και γίνουμε ιστολόγιο για βάζελους, με κρέμες ματιών και άλλα προϊοντα του Σεφ.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο για μπάλα. Στηρίζω LRC γιατί εκφράζει τη μπαλίτσα όπως την μάθαμε: Κυριακή μεσημέρι με το γκαζόν να μυρίζει. Ο άλλος είναι τοιούτος - μη βλέπετε που 'χει και τέκνο. Θα τον αφήσω, όμως, να μου κεράσει τις μπύρες κατά τη συνεδρίαση - ψηφοφορία της ΕτΣ γιατί είναι καλό παιδί.

Proistamenos είπε...

Θεωρώ εαυτόν μέλος της ανανεωτικής πτέρυγας με τάσεις σύγκλισης με την αριστερή. Συνεπώς άνοιγμα προς τα έξω αλλά χωρίς απώλεια ταυτότητας.
Σε ο,τι αφορά στο ευρωψηφοδέλτιο, είμαι φίλα προσκείμενος προς την υποψηφιότητα tkats αρκεί να: α) πείσει τους υποστηρικτές ότι απώτερος σκοπός δεν είναι το τοπικό/βουλευτικό αξίωμα, καθώς γνωρίζει ότι άλλο έξω που έχεις να κάνεις με τους ευρωπαίους πεινάλες που ψοφάνε για διακοπές στη Σέριφο και άλλο εδώ που πρέπει να αποδείξεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, β) ότι ουδέποτε είχε /ποτέ δεν θα έχει σχέση με τα "μαύρα κοράκια", η δράση των οποίων δηλητηριάζει τα αγνά συναισθήματα που τρέφουμε όλοι για το ευγενές άθλημα του ποδοσφαίρου και τον καλύτερο εκφραστή του, το ελληνικό πρωτάθλημα.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Imimatheia είπε...

Συμπληρωματικά του πρώτου σχόλιου, η ψήφος σε έναν εκ των δύο υποψηφίων θα με γέμιζε με τύψεις για τον αποκλεισμό του άλλου. Ο tkats από την μία, με τον Ευρωπαϊκό αέρα και προφίλ, ευφυής και κατηρτισμένος, με σπουδές και σοβαρότητα, ασχολούμενος με Luxury Προϊόντα αλλά κλεισμένος στον μικρόκοσμο μιας αποθήκης... O LRC από την άλλη, ταλαντούχος αλλά αυτοκαταστροφικός, φιλότιμος αλλά άμπαλος, δουλειά εκτός συνόρων αλλά μέχρι τα Βαλκάνια, γαύρος αλλά και βάζελος, πολυεθνική αλλά βουλκανιζατέρ. Είμαι σε δίλημμα...

Lefteris είπε...

Μπορείτε να προτείνετε και 3ο ή 4ο υποψήφιο, δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε αυτούς τους 2 μόνο. Ακόμα και εκτός ΕτΣ.

Legend's Real Coach είπε...

O LRC κατέκτησε την Ευρώπη πριν από πολλά χρόνια (βλπ. συνέντευξη). Aς αφήσουμε το chef να βγεί στα σαλόνια μπας και πάρει κανένα αστέρι Michelin να το βάλει μαζί με τα 2 αργυρά και το 1 χάλκινο που βάλανε κάποτε στη ροζ φανέλα και γελάσανε μέχρι το Τσερνομόρετς. Του σαμαράιζ, Ευρωψηφοδέλτιο Chef, Πλανητάρχης LRC (νυν σύμβουλος του Obama για όλα τα θέματα).

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας το πνεύμα σύμπνοιας που διακατέχει την ΕτΣ, μπορώ να νοιώσω μόνο σελφπίτι για τις διασπαστικού χαρακτήρα τάσεις που ελόχευαν στο προηγούμενο post μου. Τουτέστιν, μολονότι κλασικός αριστερός, θα ξεπεράσω τις αγκυλώσεις μου και θα εστιάσω στο καλό του Κόμματος. Ε, της Επιτροπής εννοούσα... Σύντροφε Chef, θα κεράσω εγώ τις μπύρες αν και όντως γελάσανε στο Τσερνομόρετς...

Imimatheia είπε...

Ρε Λευτεράκη, δεν βάζεις κανέναν junior να αρχίσει η καταμέτρηση? Πρέπει να πάμε και σπίτι.

tkats είπε...

AN EIXA ΠΑΡΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΧΡΗΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΑΛΑΚΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ:
1.ΔΕ ΘΑ ΚΗΝΗΓΟΥΣΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟ ΧΟ (και τις κρέμες ματιών που ξέρω ότι έχει στο wc του)
2. ΔΕ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ (ΠΟΛΥ) ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΣΤΙΣ 18/2
3. ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΓΙΑ ΡΕΑΛ (ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΥΡΩΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΙ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ-ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ (ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ...ΔΗΜΑΡΧΟ)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΡΓΟ...ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ. TΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΜΕΙΣ" (κι εννοώ εκτός Τιράνων)
ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ LEFTERIS ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.O KAIROS GAR EGIS ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ