Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2008

Αλέφαντος για το Ντέρμπι (ώρα 21:15)


Λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι ο πολεμικός ανταποκριτής ξετρύπωσε τον Νίκο Αλέφαντο για να κάνει μια σχετική δήλωση!- Κύριε Νίκο καλησπέρα, θα θέλαμε μια δήλωση λίγο πριν το ξεκίνημα του μεγάλου ντέρμπυ.

- Ποιου ντέρμπυ?

- Εεε, του Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

- Καλα κοροϊδευόμαστε? Ποίο ντέρμπυ μωρέ, με τα αλάνια και τα άλώνια? Σε παρακαλώ. Σα να μου λες ότι ήταν ντέρμπι, όταν είχανε έρθει το 94 με τον Μπάγεβιτς τον μεγάλο προπονητή και τους έβαλα τρία γκολάκια.

- Θεωρείτε δηλαδή ότι ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι

- Μόνο το πάνω χέρι μωρε? Αν ο Βαρδελβες δεν κάνει του κεφαλιού του, όπως με την Ανόρθωση που αφήνεις έξω έναν Άντζα ογκόλιθο, στυλοβάτη της άμυνας την προηγούμενη χρονιά, και βάλει τους παιχταράδες που έχει φέρει ο Πρόεδρος, που μόνο παιχταράδες φαίρνει γιατί τέτοιους προέδρους τους ψάχνουν με το κυάλι, όχι μόνο ομάδες αλλά και χώρες ολόκληρες για να τους έχουν, αν λοιπόν βάλει Ντίογκο, Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Λέτο, Μπελούτσι, Ντούντου, Στολτίδη και με ένα πόδι, Πατσατζόγλου, Αβραάμ που είνα θεριό, με πόδια από ατσάλι, Άντζα, Πάντο με εμπειρία τεράστια, Νικοπολίδη οπωσδήποτε και Λεονάρντο ή Ντομί, θα φάει σκόνη η ΑΕΚ, ο Αλέφαντος στο λέει.

- Μα αυτοί που είπατε είναι...

- Παιχταράδες είναι και σκόνη θα φάει η ΑΕΚ και μασάνε σίδερα με τον ηρωικό κόσμο.

- Ευχαριστούμε κ. Νίκο

- ...κι εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: