Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Μαντόνα vs Πανάθα

"Απ΄ότι φαίνεται, η Μαντόνα είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον Παναθηναϊκό"

Χενκ Τεν Κάτε, συνέντευξη τύπου στο Κλεάνθης Βικελίδης

Είναι όμως; Βαρυσήμαντη η δήλωση του Κάτε αλλά επειδή στο Αράουτ δεν αερολογούμε, προσπαθήσαμε να συγκρίνουμε τα 2 μεγέθη με επιστημονικές μεθόδους σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:

Δείκτης: γέμισμα ΟΑΚΑ

Η Πανάθα το γέμισε (επιτέλους) στον αγώνα με την Ίντερ αλλά και η Μαντόνα απ’ότι φαίνεται θα το κάνει Καταμεστάγια και θα βάλει και κόσμο στον αγωιστικό χώρο χωρίς φόβο τιμωρίας. Από την άλλη, θα κόψει το πέταλο γιατί ποιος θα πλήρωνε για να δει τον κ..λο της Μαντόνα;

Νικητής: ισοβαθμία

Δείκτης: Πωλήσεις

Το πιο αποτυχημένο σι ντι της Μαντόνα έχει πουλήσει 4-5 εκατομμύρια κόπιες στην ξεφτίλα. Στο σύνολο μιλάμε για 130 εκατομμύρια δίσκους και άλλα 50 σινγκλες. Προφανώς, ξεπερνά τις φανέλες που πούλησε ποτέ η Πανάθα από τότε που αυτές ήταν ροζ.

Νικητής: Μαντάνα

Δείκτης: Βάρος φανέλας

Η Πανάθα είχε κάποια στιγμή την 9η βαρύτερη στην Ευρώπη, σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις του Ινστιτούτου Ποδοσφαιρικών Μέτρων και Σταθμών. Τα τελευταία χρόνια, κάτι οι το πολύ ΟΥΕΦΑ κάτι οι πολλές πεντάρες και η φανέλα πρέπει να ελάφρυνε λίγο. Η Μαντόνα από την άλλη δεν φοράει φανέλα και γενικώς ντύνεται εξαιρετικά ελαφριά: κάνα μπέιμπι ντολ, κανένα στρινγκ, καμιά ζαρτιέρα και έτοιμη για λάιβς.

Νικητής: Πανάθα

Δείκτης: Τρόπαια

Η Πανάθα έχει 19 πρωταθλήματα, 16 κύπελλα και 3 σούπερ καπς. Το σύνολο 38. Η Μαντόνα από την άλλη έχει 9 Γκράμις, 25 βραβεία MTV, 1 Ivor Novello, 1 Όσκαρ και 2 Brits. Σύνολο επίσης 38. Ισοπαλία...Όμως η Πανάθα έχει κι ένα Κρίστμας Καπ και πέρνει προβάδισμα. Η Μαντόνα όμως έχει και 2 Βραβεία Αρίων. 39-40

Νικητής: στο νήμα, η Μαντόνα

Δείκτης: αιώνιος αντίπαλος

Η Μαντόνα είχε τον Μάικλ Τζάκσον που έχει περάσει τα τελευταία 20 χρόνια δίνοντας λεφτά σε πλαστικούς χειρούργους για να τον κάνουν άσπρο και γυναίκα. Η Πανάθα έχει το Θρύλο.

Νικητής: Πανάθα, ασυζητητί

Δείκτης: Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ

Η Πανάθα έχει οργώσει όλη την Ευρώπη, από τα σαλόνια του Γουέμπλεϊ στα αλώνια του Λίνφιλντ. Από τα Ουράλια ως το Γιβραλτάρ, δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό παλκοσένικο που να μην έχει υποδεχτεί την Πανάθα. Η Μαντόνα όμως έχι πιο πολλή Αμερική (Βόρεια και Νότια) και Ιαπωνία. Παρά τη διηπειρωτική εμφάνιση της Πανάθς, η Μαντόνα (που μέχρι το Μαλάουι έφτασε για να βρει παιδί) έχει καλύψει περισσότερα μήκη και πλατύτερα πλάτη του πλανήτη μας. Εδώ δεν θέλει Μένιο Σακελλαρόπουλο, θέλει Μάγια Τσόκλη η κατάσταση...

Νικητής: Μαντόνα

Τελικό συμπέρασμα: ο Τεν Κάτε έιχε δίκιο. Οι επιστημονικές μετρήσεις δείχνουν ότι η Μαντόνα είναι πράγματι μεγαλύτερο μέγεθος από τον Παναθηναϊκό και δικαίως παίρνει το ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: